پس از چند سال تلاش برای استقرار دانشکده علوم پزشکی در شهرستان ورامین، شورای گسترش وزارت علوم رأی به ایجاد این دانشکده داد و مطالبه مردم دیار ۱۵ خرداد محقق شد.
کد خبر: ۲۱۲۲۲
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۶ 11 April 2015
به گزارش مهر، شهرستان ورامین و مناطق پیرامونی آن همواره با کمبود امکانات بهداشتی و درمانی روبرو بوده که بخشی از این کمبودها به عدم حضور پزشکان متخصص و عمومی در برخی نقاط محروم به اندازه نیاز باز می گردد.

استقرار دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی در ورامین برای ارتقا سطح سلامت جامعه و ورود پزشکان جوان و با انگیزه به بدنه بهداشت و درمان شهرستان، همواره یکی از مطالبات عمده مردم و مسئولان این منطقه در دیدار با مدیران ارشد کشور بوده است.

فراز و فرود یک مطالبه

پیگیری های صورت گرفته در دولت گذشته سبب شد تا دولت دهم با انتقال دانشکده علوم پزشکی شهید بهشتی شعبه بین الملل از قشم به ورامین رأی مثبت دهد که این امر موجی از خوشحالی را در میان مردم ایجاد کرد اما با گذشت چند سال این وعده محقق نشد و همواره به عنوان یک مطالبه جدی از سوی مسئولان ورامین در تریبون های مختلف مطرح می شد.
                             

پیگیری های مسئولان ورامین از جمله نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و امام جمعه سبب شد تا ساختمان مجهزی نیز در این رابطه به دانشگاه علوم پزشگی واگذار شود به طوری که مسئولان شهرداری و شورای اسلامی شهر ورامین ساختمانی مجهز را در یکی از بهترین نقاط شهر برای تأسیس شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در نظر گرفته و به این دانشگاه واگذار کردند.

دستور وزیر بهداشت برای راه اندازی دانشکده پزشکی در ورامین

کار تا بدانجا پیش رفت که بسیاری معتقد بودند استقرار دانشکده علوم پزشکی در ورامین منتفی است و به همین خاطر مسئولان شهری نیز تصمیم گرفتند تا از این ساختمان استفاده دیگر کنند اما جلسه آذرماه سید حسین نقوی حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس با سید حسین قاضی زاده هاشمی بار دیگر نوید ایجاد این دانشکده را به دیار مردم ۱۵ خرداد داد.

سید حسین نقوی حسینی آذرماه سال گذشته اظهار داشت: وزیر بهداشت در این نشست نسبت به درخواست استقرار دانشکده پزشکی در ورامین، دستور دادند که حتما یک دانشکده پزشکی در ورامین مستقر شود و اگر شعبه بین الملل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز به ورامین نیامد، جایگزین آن نیز باید یک دانشکده پزشکی باشد به همین علت مسئولان وزارتخانه این موضوع را مجددا در دستور کار خود قرار دادند.

پیگیری وزیر بهداشت برای راه اندازی دانشکده پزشکی در ورامین

سید حسین نقوی حسینی در اسفندماه ۹۳ نیز درباره آخرین وضعیت دانشکده پزشکی شهید بهشتی شعبه ورامین اظهار داشت: در ملاقاتی که بنده با دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشتم، وی بسیار صریح و شفاف اعلام کرد که باید این دانشکده در ورامین راه اندازی شود.

                          
نماینده مردم ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی افزود: وزیر بهداشت اصرار داشت که دانشجویان دانشکده پزشکی ورامین از بهمن ماه اخیر جذب شوند اما به دلیل عدم درج رشته های این دانشکده در دفترچه کنکور، این امر میسر نشد.

وی ادامه داد: بر اساس تأکید وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و موافقت دکتر پیوندی رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مقرر شد تا دانشجویان دانشکده پزشکی ورامین از مهرماه جذب شوند اما این موضوع نیاز به تصویب شواری گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری داشت.

رأی شورای گسترش وزارت علوم برای راه اندازی دانشکده پزشکی در ورامین

اما بالاخره پس از چند سال تلاش برای استقرار دانشکده علوم پزشکی در شهرستان ورامین، شورای گسترش وزارت علوم رأی به ایجاد این دانشکده داد و مطالبه مردم دیار ۱۵ خرداد محقق شد.

سید حسین نقوی حسینی اظهار داشت: شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جلسه خود رأی به راه اندازی مجتمع آموزشی علوم پزشکی در ورامین داد و این موضوع به صورت تلفنی به بنده نیز اطلاع داده شد.

نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی افزود: مجتمع آموزشی تصویب شده همان دانشکده علوم پزشکی مورد مطالبه مردم منطقه است.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار