رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مستمری مددجویان را در شرایطی افزایش دادیم که ۸۰۰ میلیارد دلار درآمد نفتی نداشته‌ایم و در بدترین شرایط مالی بودیم.
کد خبر: ۴۰۹۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۹ 17 April 2017
انوشیروان محسنی بندپی در مراسم مددکاری اجتماعی گفت: واقعیت این است عواملی مانند فقر، نابرابری، تبعیض، باندبازی و بی‌عدالتی شرایطی را فراهم می‌کند که ناپایداری اجتماعی و گسست اجتماعی را شاهد هستیم. 

وی ادامه داد: آن چیزی که باعث می‌شود ارتقای پایداری اجتماعی و محیطی داشته باشیم، عواملی نظیر همبستگی، مشارکت، رعایت حقوق شهروندی و ارتقای رفاه اجتماعی ناشی از پایداری اجتماعی در کشور است. 

وی با اشاره به اینکه علم مددکاری اثربخشی لازم را در زمینه پایداری اجتماعی ایفا می‌کند، گفت: ما مددکاری اجتماعی را تعریف نسبی داشته‌ایم و این باعث شد از ظرفیت تخصصی و کارشناسی بی‌بهره باشیم و هر جا که صحبت از سلامت شد، فقط به جنبه جسمی آن نگاه شد، در حالی که در معنای وسیع، سلامت اجتماعی و محیطی نقش مهم‌تری را ایفا می‌کند. 

محسنی گفت: در دولت نسبت به ارتقای شاخص رفاه و تأمین اجتماعی که می‌تواند مدارای اجتماعی را تقویت کند، اقدام شده که برخورداری 11 میلیون جمعیت حاشیه‌نشین از بیمه سلامت نمونه آن است. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور ادامه داد: همچنین مستمری مددجویان در زمانی که 800 میلیارد دلار درآمد نفتی نداشته‌ایم و در بدترین شرایط مالی بوده‌ایم، دولت پیشقدم شد، مجلس کمک کرد و مستمری را افزایش دادیم. 

محسنی تصریح کرد: هر چند که سیاست بهزیستی توانمندسازی افراد است، اما مستمری را بیشتر کرده‌ایم، به گونه‌ای که مستمری یک خانوار تک‌نفره از 53 به 195 هزار تومان، دو نفره از 61 به 250 هزار تومان، سه نفره از 71 به 320 هزار تومان و پنج نفره از 100 به 465 هزار تومان افزایش داده‌ایم. 

محسنی گفت: بنابراین از آن چه قانون تکلیف کرده بود پا را فراتر گذاشته‌ایم و گسترش اورژانس اجتماعی در شهرهای بالای 50 هزار نفر را نیز مصوب کرده‌ایم که امسال 350 شهر می‌توانند با مداخله به هنگام و استفاده از ظرفیت علمی مددکاری و اورژانس اجتماعی، برخوردار شوند. 

وی گفت: همچنین 30 مرکز جامع خدمات بهزیستی در 30 شهر محروم و آسیب‌پذیر راه‌اندازی می‌شود. 

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: دولت شرایطی را فراهم کرده که بارقه امید و احساس تعلق خاطر به زندگی اجتماعی، نشاط و شکوفایی روز به روز بیشتر شده است.

محسنی گفت: قوه قضائیه نیز در درک این موضوع که معتاد متجاهر مجرم نیست و بیمار است، با کمک از علوم اجتماعی و مددکاری برای درمان این افراد همکاری خوبی را داشته است. 

انتهای پیام/


منبع: فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار