آمار و ارقام نشان می‌دهد اگر ما تا سن ۸۵‌ سال یا بیشتر زندگی کنیم، در معرض خطر ابتلا به آلزایمر قرار دار که احتمال آن ۵۰‌درصد خواهد بود.
کد خبر: ۱۰۹۷۲۲
تاریخ انتشار: ۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۷ 11 October 2015
برخی غذاها می‌توانند به ما در تمرکز، افزایش حافظه، تنظیم مهارت‌های حسی و حرکتی‌، کنترل استرس و حتی تقلیل سرعت پیر‌شدن سلول‌های مغزی کمک کنند. این مواد شامل: روغن زیتون، روغن نارگیل، ماهی قزل‌آلا، بلوبری، زردچوبه، تخم‌مرغ، گردو، مارچوبه، کلم‌پیچ، کلم بروکلی، آووکادو، شکلات تلخ، اسفناج، بادام، تخم کدو تنبل است. آن‌ها در کنار ورزش سرشار از انواع ویتامین‌ها‌، فیبرهای مختلف‌ و منابع غنی هستند که نقش مهمی در حافظه و عملکرد کلی مغز دارد.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار