به گزارش «تابناک تهران» از وزارت راه و شهرسازی، حسین جنتی در این باره گفت: طبق قانون تسهیل صدور مجوزها، بنگاههای معاملات بدون مجوز برای دریافت پروانه کسب در صورت کامل بودن مدارک و بارگذاری در درگاه ملی مجوزها در کمتر از ۱۵ روز میتوانند نسبت به اخذ پروانه کسب خود اقدام کنند.
وی تصریحکرد: استان تهران بیشترین بنگاههای غیرمجاز در کشور را دارد، بر این اساس همکاری اتاق اصناف و پلیس اماکن برای پیگیری ساماندهی بنگاههای مشاور املاک غیرمجاز در این استان لازم و ضروری است و ما از این نهادها طلب امداد و کمک داریم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: بنگاههای معاملات املاک مجوزدار خواستار برخورد با بنگاههای غیر مجاز هستند و این خواسته برحق آنها است؛ در واقع بنگاههای معاملات املاک مجوز دار از وزارت راه و شهرسازی مطالبه میکنند تا به منظور تسهیل فضای کسب و کار برخورد با بنگاههای غیر مجاز در اولویت باشد، بنگاههایی که بدون پرداخت هیچ گونه مالیات به شکل غیر قانونی در این صنف مشغول فعالیت هستند.
جنتی، روش برخورد با بنگاههای غیرمجاز را این گونه عنوان کرد که با ارائه گزارش ماده ۲۷ صادره برای واحدهای غیرمجاز توسط اتحادیه و اتاق اصناف به پلیس اماکن و بعد از آن توسط پلیس به واحدهای صنفی غیرمجاز اخطار داده میشود تا هر چه سریعتر نسبت به اخذ پروانه کسب اقدام کنند و در صورتی که فک پلمب غیرقانونی انجام دهند مشمول مجازات ماده ۵۴۳ قانون مجازات اسلامی میشوند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در خصوص بنگاههای غیر مجاز گفت: طبق بررسیهای میدانی در استان تهران با حدود پنجهزار بنگاه معاملات املاک غیرمجاز روبهرو هستیم، بنابراین انتظار این است تا پلیس اماکن بسیار مقتدرانهتر وارد کار شود و نسبت به پلمب واحدهای غیرمجاز اقدام کند.
وی در پایان گفت: از اتحادیهها و پلیس اماکن درخواست دارم در راستای حمایت از بنگاههای معاملات املاک مجاز، با بنگاههایی که بهصورت غیرمجاز مشغول فعالیت هستند برخورد تا شرایط برای کسب و کار عادلانه مهیا شود.