پیاز کیلویی ۱۵۰۰، گوجه و خیار ارزان تر از همه جا، خانه دار و بچه دار، زنبیل و بردار و بیار»این صداها از همان ساعت اولیه صبح به گوش می‌رسد. مش قاسم را همه محل می‌شناسند. سالهاست که هر صبح، باری که از بازار میوه و تره بار آورده است را جلوی درِ خانه ها به فروش می‌رساند.
کد خبر: ۴۱۲۴۶۰
تاریخ انتشار: ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰ 23 April 2017
هر روز صبح، صدای بلندگویش، در فضای محل می پیچد. اگر کمی دقت شود، صدای لاستیک های وانت که روی آسفالت کوچه و خیابان به آرامی حرکت می کند، شنیده می شود؛ مسیر کوچه را که طی می کند دوباره بلندگو به دست می شود و مردم را برای خرید فرا می خواند.

چند دقیقه ای می گذرد تا درها کم کم باز شود و مشتری هایش سر برسند و او تا ساعتی در محل می ماند.

...

مش قاسم که تازه جشن ۶۰ سالگی اش را گرفته است، می گوید: در گذشته فروش مان بهتر بود و صبح که می آمدم، ظهر نشده، تمام باری که آورده بودم به فروش می رسید اما دوره فرق کرده است.

وی ادامه می دهد: برخی خانواده ها دیگر اینگونه خرید نمی کنند و ترجیح می دهند که به بازار میوه و تره بار بروند یا از مغازه های بزرگ خرید کنند که تنوع بیشتری داشته باشند.

مش قاسم اضافه می کند: گاهی اوقات برخی خانواده ها گلایه می کنند که ما سر و صدا می کنیم و مزاحم آسایش آنها هستیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با کسی در این خصوص درگیر هم شده است، می افزاید: قبلا به ندرت بود اما این چند سال اخیر بیشتر شده است. حتی یکبار کارم به کلانتری کشید و تعهد دادم.

مش قاسم می گوید: دیگر چاره ای ندارم. همین کار را بلدم و مردم هم مرا می شناسند و اعتماد دارند. مشکلات هم هست و چاره ای نیست.

...

مش قاسم ها این روزها کمتر از گذشته شدند و بیشتر در محله های قدیم با همان بافت، پذیرایشان هستند. در همان محله های قدیمی هم، گلایه هایی نسبت به رفت و آمد و بلندگوهایشان وجود دارد. این روزها شغل مش قاسم ها، شغلی کاذب نامیده می شود که آلودگی صوتی ایجاد می کند.

برخی می گویند چون فروش به این نحو، هزینه مالیات و کرایه مغازه ندارد برای فروشنده و خریدار به صرفه است اما خیلی از مردم این روزها به آلودگی صوتی آنها معترض ترند و ارزان بودن، جایگاه زیادی ندارد.
منبع: فارس
برچسب ها: اشتغال کاذب ، پایتخت
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار