رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار شهرداری تهران از افتتاح رسمی نخستین کوثر زیورآلات در پیاده راه 17شهریور در روز چهارشنبه خبر داد.
کد خبر: ۲۲۹۹۶۹
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۴ 15 May 2016
فهیمه فیروزفر ضمن اعلام این خبر با بیان اینکه از مهرماه سال گذشته تاکنون 40نفر از خانم های زیر نظر ستاد و فرزندان آن ها در کوثر زیورآلات تحت تعلیم قرار گرفتند، گفت: طی 8 ماه اخیر تلاش کردیم تا تمامی ایرادات و مشکلات این کوثر را برطرف کنیم و خروجی کار را بسنجیم. بازده خوب کوثر زیورآلات در طول زمان موجب شد تا روز چهارشنبه افتتاحیه رسمی را برگزار کنیم.

وی با تاکید بر اینکه زیورآلات و کالاهای لوکسی همچون جاکلیدی، کیف لوازم آرایش و... حجم وسیع واردات از کشورهای جنوب غرب آسیا را تشکیل می دهند، گفت: استقبال خوب شهروندان نسبت به خرید زیورآلات موجب شد تا ستاد در سال های گذشته فضایی در خیابان میرداماد را به تولید زیورآلات اختصاص دهد. البته در کارگاه مذکور تنها زیورآلات سینه مهره ای تولید می شد که با توجه به تنوع تقاضا قادر به پاسخگویی به بازار نبود.

رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپرست خانوار با اشاره به راه اندازی مجهزترین کوثر زیورآلات در پیاده راه 17 شهریور گفت: این مرکز برای آموزش ارزان قیمت به اقشار ضعیف و آموزش رایگان به زنان سرپرست خانوار و فرزندان آن ها راه اندازی شده است. به عبارت دیگر خانم هایی که تحت سرپرستی ستاد نیستند با هزینه اندک و آن ها که تحت سرپرستی هستند به طور رایگان آموزش می بینند. این در حالی است که شهریه آموزش نحوه ساخت زیورآلات در سایر مراکز تا 4 میلیون و 800 هزار تومان است.

به گفته فیروزفر در بسیاری از مراکز خصوصی، علاوه بر پرداخت شهریه هنرجو موظف است تا وسایل مورد نیاز را خریداری کند، این در حالی است که در کوثر زیورآلات تمامی تجهیزات و وسایل از سوی ستاد تامین شده و هنرجویان تنها حرفه مورد نظر را آموزش می بینند. 

رئیس ستاد توانمندسازی زنان سرپست خانوار شهرداری تهران همچنین عنوان کرد: به جرات می گویم، در حال حاضر کمتر مجموعه آموزشی در حوزه زیورآلات را می توان یافت که تا این اندازه کامل و استاندارد باشد. ما حتی تلاش می کنیم تا آموزش ها را استاندارد کنیم و با همکاری سازمان فنی و حرفه ای و حضور بهترین و مجرب ترین مربی ها، با کیفیت ترین دوره های آموزشی را برگزار کنیم.

فیروزفر شبکه سازی در حوزه ساخت زیورآلات را یکی از برنامه های بلندمدت ستاد معرفی کرد و گفت: امیدواریم در سال های آینده بتوانیم تحت برند نمایشگاه زنان و تولید ملی محصولاتی چون پوشاک، زیورآلات و کیف و کفش را به شهروندان ارائه دهیم.

زهرا خلیل زاده، مدیر کوثر زیورآلات نیز با اشاره به آموزش حدود 40 نفر از خانم هایی که از سوی ستاد معرفی شده اند، گفت: دوره های ما 4 ماهه است و در هر دوره نیز 10 نفر تحت تعلیم قرار می گیرند. تاکنون نیز بیشتر هنرجویان ما فرزندان زنان سرپرست خانوار بودند.

وی ادامه داد: آموزش برای خانم هایی که از سوی ستاد معرفی می شوند رایگان است و تنها در ابتدای کار 200 هزار تومان به عنوان امانت دریافت می شود تا هنرجویان به طور مرتب در کلاس ها حضور داشته باشند و آسیبی به تجهیزات وارد نکنند.

مدیر کوثر زیورآلات افزود: در حال حاضر بیشتر کلاس ها در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار می شود.

خلیل زاده تصریح کرد: ما این آمادگی را داریم تا در هر دوره از کلاس های ساخت 40 نفر و در هر دوره از کلاس های طراحی 140 نفر را آموزش دهیم. البته امیدواریم با افتتاح رسمی کوثر زیورآلات و اطلاع رسانی گسترده شاهد حضور هر چه بیشتر بانوان علاقمند در این مرکز باشیم.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار