به گزارش تابناک هرمزگان، مرغداران هرمزگانی از ابتدای سال تاکنون بیش از 17 هزار و 400 تن گوشت مرغ در هرمزگان تولیدکرده اند.
محمد پورطرق علت کاهش را نبودن ظرفیت کافی بازار فروش عنوان کرد :پارسال 22 هزار تن گوشت مرغ در هرمزگان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گفت : همچنین از ابتدای سال تاکنون بیش از ده میلیون و 900هزار قطعه در مرغداری های استان جوجه ریزی شده است.
شهرستان های بندرعباس و بستک از مناطق تولید گوشت مرغ در هرمزگان هستند.
وی افزود : نیازسالانه هرمزگان 29 هزار تن است که برای جبران این کمبود از استانهای فارس و کرمان وارد می شود.
درهرمزگان 328 واحد مرغداری با ظرفیت بیش از 6 میلیون و 634 قطعه جوجه در هر دوره وجود دارد.
سرانه مصرف گوشت مرغ در هرمزگان 18 کیلوگرم است.