تابناک فارس به نقل از صدا وسیما: مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآوردههای خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نورزی و نقش نظارتهای بهداشتی در تأمین امنیت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.طرح نوروزی کنترل و نظارت بر توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در فارسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرکل دامپزشکی استان فارس گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای تامین فرآوردههای خام دامی و ورود میهمانان و مسافران نورزی و نقش نظارتهای بهداشتی در تأمین امنیت غذایی مردم، طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی از ۲۵ اسفند آغاز شده و تا ۱۷ فروردین ادامه دارد.
یعقوب مهندس با بیان اینکه ۴۲ گروه ثابت و سیار بازرسی بهداشتی را انجام می دهند، افزود: از ابتدای امسال، بیش از ۹۶ هزار و ۵۵۰ مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در سطح استان انجام شده و ۳۸۷ متخلف حوزه سلامت و امنیت غذایی به مراجع قضایی معرفی شده است.وی تصریح کرد: بر اساس این بازرسیها نزدیک به ۱۹۳ تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی و تاریخ منقضی ضبط و معدوم سازی شده است.مهندس بیان کرد: شهروندان مواد خام دامی مورد نیاز اعم از گوشت، مرغ و ماهی را از مراکز معتبر مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه و در هنگام خرید به مهر و لیبل دامپزشکی برروی لاشهها توجه کنند.وی گفت: شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی در فرآوردههای خام دامی را با شماره تلفن پیامگیر ۱۵۱۲ و شماره سامانه پیامکی ۳۰۰۰۲۷۹۲ گزارش نمایند دهند تا با متخلفان برخورد قانونی شود.