به گزارش تابناک و به نقل از ایرنا، بهمن خدادادیان روز چهارشنبه با اشاره به انجام هماهنگی های مربوطه با مسوولان مناطق سه گانه بهداشت محیط و با توجه به راه اندازی سامانه خبری 190 ستاد فوریت های سلامت محیط و حرفه ای، افزود: تیم های ویژه بازرسی بهداشت محیط برای سرکشی مستمر به تمام فروشگاه ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، عمده فروشی و اماکن بین راهی تشکیل شد.
وی گفت: در راستای انجام این برنامه از ابتدای سال جاری تا پایان آبان بیش از 130 تن مواد غذایی فاسد کشف و ضبط شده است.
براساس آمار سال 94 اتاق اصناف شهرستان کرمانشاه، تعداد 30 هزار و هشت واحد صنفی دارای پروانه کسب زیر نظر 60 اتحادیه صنفی در این شهرستان در حداقل 400 رسته صنفی مشغول کسب و کار هستند.