تولید سالیانه22هزار و489تن انبه در هرمزگان

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت : سطح زیر کشت انبه در استان 2 هزار و 808 هکتار با تولید سالیانه 22هزارو 489تن می باشد.
کد خبر: ۲۱۵۵۰۷
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۰ 20 April 2016
به گزارش تابناک هرمزگان، مسعود گرگیج مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار هرمز ، افزود: عمده کشت در شهرستانهای میناب و رودان است بطوری که شهرستان میناب در استان رتبه اول تولید انبه را دارد.
 
وی تصریح کرد: لانگرا ، سندری ، خیار ، مشک ، آلفوسو  و هلیلی از مهمترین ارقام انبه در هرمزگان می باشد.
 
گرگیج اظهار کرد: به دلیل عدم صنایع بسته بندی مناسب فرآوری و بازاریابی در بازارهای جهانی ،صادرات این محصول بخوبی انجام نمی شود .
 
وی تاکید کرد: در صورت ایجاد بستر مناسب برای صادرات انبه،  ارزش افزوده واشتغال زایی مناسبی در بخش باغبانی فراهم می شود.
 
این مقام مسئول یاد آور شد: تولید ترشی ، تهیه مربا ، کنسرو ، پودر انبه ،ژله و تازه خوری از مزایای محصول انبه می باشد .
 
گرگیج خاطر نشان کرد: باید با برنامه ریزی مناسب در راستای بازاریابی و صادرات این محصول در سال اقتصاد مقاومتی ، اقدام وعمل  بطور جدی شرایط صادرات این محصول فراهم شود و سازمان جهاد کشاورزی استان آماده همکاری برای سرمایه گذاری در حوزه های مختلف می باشد.
اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار