به گزارش تابناک ایلام، حسین کلانتری عصر سه شنبه در کارگروه امنیت مواد غذایی
استان ایلام افزود: در بسیاری از موارد مواد غذایی سالم و مورد نیاز در
دسترس است و توان اقتصادی لازم نیز وجود دارد اما مشکل فرهنگ مصرف ناصحیح
است.
وی با بیان اینکه باید مواد غذایی سالم در دسترس مردم قرار گیرد،
ادامه داد: هزینه مصرف درست بسیار کمتر از هزینه مصرف مواد غذایی ناسالم
است.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: 130 شاخص در زمینه غذایی
تعریف شده است که بر اساس آنها، استان ایلام در میانه جدول قرار دارد.
کلانتری
اظهار کرد: ستاد بهبود تغذیه و امنیت غذایی در کشور و استان ها تشکیل شده
است و باید تلاش کنیم وضعیت استان در این زمینه بهبود یابد.
وی یادآور شد: در استان ایلام اقدامات خوبی برای این مهم انجام شده اما کافی نیست و باید در این زمینه فرهنگسازی شود.
معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام گفت: سالانه 180 هزار تن گندم در این استان تولید می شود که حدود دو برابر نیاز استان است.
کلانتری افزود: وضعیت تولید گوشت قرمز و سفید هم به همین شکل است و سالانه دو برابر نیاز استان تولید می شود.
وی
ادامه داد: 23 هزار خانوار با 65 هزار نفر جمعیت در این استان بدلیل کمبود
منابع مالی و درآمدی از حمایت دولت در تامین سبد غذایی بهره مند می شوند.
وی خاطر نشان کرد: خدمات و حمایت های دولت شامل تمامی افراد نیازمند می شود اما دنبال کیفیت بخشی به این خدمات باشیم.