وی ادامه داد: چهار واحد مرغداری بدون آنتیبیوتیک در نیشابور فعالیت میکنند که در 6 ماهه ابتدای امسال بیش از 4 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
سلیمانی خاطرنشان کرد: شهرستان نیشابور با 150 مرغداری فعال و تولید 2 میلیون قطعه جوجهریزی در سال مقام سوم استان را به خود اختصاص داده است.
رئیس سازمان دامپزشکی نیشابور از بررسی هزار واحد عرضه مرغ و ماهی، جگرکی و کبابی در شش ماهه نخست سال خبر داد و گفت: 11 تن گوشت غیر بهداشتی و بیش از 4 هزار کیلو مواد غیرقابل مصرف از ابتدای امسال در نیشابور ضبط شده که در این راستا 59 نفر به مراجع قضایی معرفی شدهاند.