سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل منصوب شد

گروه استان‌ها - قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن، «شهروز شریفی درآباد» را به عنوان سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل منصوب کرد.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۲۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۵ 17 August 2026

سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل منصوب شد

به گزارش خبرنگار تابناک از استان اردبیل «میرحسن موسوی» قائم مقام مدیرعامل راه‌آهن کشور، «شهروز شریفی درآباد» را به عنوان سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل منصوب کرد. 

متن این انتصاب به شرح زیز است:

[ در راستای سیاست‌های راه آهن برای افزایش بهره وری در شبکه حمل و نقل ریلی با محوری نمودن عملیات سیر قطار‌های باری و مسافری که ساختار این محور مورد تایید سازمان اداری و استخدامی قرار گرفته است و با اتکال به خداوند متعال و نظر به تعهد، تخصص و تجارب جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل تعیین و منصوب می‌شوید. ]

قائم مقام مدیرعامل راه آهن در این ابلاغ بر تلاش برای تحقق اهداف و راهبرد‌های شرکت راه آهن، اجرای دقیق سیاست‌های چابک سازی سازمانی و پیاده سازی ساختار مصوب آن مدیریت، ایجاد بستر مناسب جهت افزایش عملکرد حمل و نقل ریلی (بار و مسافر)، تعامل مستمر با مقامات استان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و اصحاب رسانه، تلاش برای شناسایی و رفع نقاط حادثه خیز، هماهنگی و همکاری با محور راه آهن شمالغرب و سایر بخش‌های راه آهن و ارائه گزارش عملکرد به مدیران ارشد توسط سرپرست مدیریت راه آهن اردبیل تاکید کرده است.

گفتنی است؛ شریفی با مدرک تحصیلی دکتری تخصصی ژئوتکنیک، رئیس گروه نظارت بر زیرسازی خطوط اداره کل خط و سازه‌های فنی را در کارنامه شغلی خود دارد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار