سوءاستفاده از کارت سوخت گران تمام شد/ جریمه میلیاردی متخلفان

گروه استان‌ها - مدیر کل تعزیرات حکومتی البرز از محکومیت ۱۹ میلیارد ریالی کارگران یک جایگاه سوخت خبر داد.
کد خبر: ۱۲۲۸۱۱۴
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۸ 16 August 2026

به گزارش خبرنگار تابناک از استان البرز، «غلامرضا صالحی» مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز، اظهار کرد: پرونده فروش 11 هزار و 315 لیتر بنزین از طریق 39 عدد کارت سوخت به ارزش 6 میلیارد و 400 میلیون ریال در شعبه دهم بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرج رسیدگی شد.

وی افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده و ارائه نشدن اسناد قانونی، اتهام انتسابی را محرز متخلفان را به پرداخت 12 میلیارد و 680 میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان البرز، اضافه کرد: شعبه همچنین از بابت بهای مال از دست رفته 6 میلیارد و 339 میلیون ریال به جریمه اضافه و در مجموع متخلفان را به پرداخت 19 میلیارد و 21 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.

وی ادامه داد: مأموران امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، 39 عدد کارت سوخت بنزین از یک جایگاه سوخت که به صورت غیرمجاز توسط کارگران آن جایگاه مورد سو استفاده و فروش غیر قانونی بنزین قرار گرفته بود را کشف کردند.

صالحی همچنین گفت: در نهایت پرونده برای رسیدگی فوری در دستور کار تعزیرات حکومتی قرار گرفت تا ضمن برخورد قاطع و بدون اغماض با متخلفان، از انحراف در شبکه رسمی توزیع فرآورده‌های نفتی جلوگیری شود.

انتهای پیام/

آخرین اخبار