
به گزارش خبرنگار تابناک از استان کرمان، آیین رونمایی از سردیس شهید «غلامرضا لنگریزاده»، نخستین شهید مدافع حرم کرمان، با حضور شهردار، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر کرمان و خانواده معزز این شهید در بوستان جهانآرا برگزار شد.
«محسن تویسرکانی» شهردار کرمان، در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع حرم، بهویژه شهید حججی، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی با تأکید بر جایگاه ویژه شهدای مدافع حرم فرمودند که این جوانان، فراتر از مرزهای جغرافیایی برای دفاع از ارزشهای اسلامی ایستادگی کردند و این بزرگترین افتخار برای نظام اسلامی است.
تویسرکانی با بیان اینکه سردیس نصبشده، اثر هنرمند کرمانی، عمران حمیدی است، تصریح کرد: یادآوری رشادتهای شهید لنگریزاده نباید محدود به نصب تندیس باشد؛ بلکه باید راه و منش این شهید را به عنوان یک مکتب به جوانان معرفی کنیم.
وی افزود: شهرداری کرمان برنامهریزی کرده است تا در بهمنماه سال جاری، همزمان با سالروز شهادت این شهید بزرگوار، یادوارهای فاخر با حضور خانواده ایشان برگزار کند.
لزوم ترویج فرهنگ ایثار در محلات
در ادامه «حسین چناریان» رئیس کمیسیون بودجه، منابع پایدار و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر کرمان، ضمن ابراز خرسندی از اجرای این اقدام فرهنگی در محله پانصد دستگاه، گفت: جایگاه و ایثار شهدای مدافع حرم باید بیش از پیش در میان مردم و بهویژه اهالی این محله شناخته شود.
چناریان با تأکید بر لزوم پیوند اقدامات عمرانی و فرهنگی، پیشنهاد داد: با توجه به سکونت این شهید در محله استاد شهریار، ایجاد یک پایگاه فرهنگی متناسب با شأن ایشان میتواند در ترویج فرهنگ شهادت میان نسل جوان بسیار تأثیرگذار باشد.
گفتنی است: در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر از سوی شهردار کرمان، از فرزندان شهید، محمودرضا و مونس لنگریزاده، تجلیل به عمل آمد.
انتهای پیام/