مجموعه آثار رسول صدرعاملی شامل 13 فیلم می‌باشد که به همت موسسه رسانه‌های تصویری تهیه شده و در روز دوشنبه 30 شهریور، ساعت 30:18 در موزه سینما رونمایی می‌شود.
کد خبر: ۹۷۳۵۴
تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱ 19 September 2015
این موسسه با هدف حمایت از آثار فیلمسازان مطرح سینمای ایران و به جهت حفظ و نگهداری این آثار تحت عنوان"مجموعه" اقدام به تهیه "مجموعه آثار رسول صدرعاملی" از کارگردانان سینما نموده است.

از این مجموعه در مراسمی که با حضور هنرمندان، مسئولین و اصحاب رسانه در تاریخ دوشنبه 30 شهریور، ساعت 18:30 در موزه سینما برگزار خواهد شد، رونمایی می‌شود.

صدرعاملی که از کارگردانان حوزه سینمای اجتماعی است، فعالیت های سینمایی خود را با تهیه‌کنندگی فیلم خونبارش در سال 1359 به کارگردانی امیر قویدل آغاز نمود و اولین فیلمش را با نام "رهایی" در سال 1361 ساخت.

او در عرصه‌های کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی سینما فعالیت دارد و آثار او توانسته جوایز متعددی را از جشنواره های معتبر داخلی و خارجی همچون فجر، شیکاگو، لوکارنو، قاهره، فیل طلایی، بریسبان، رنه و ... از آن خود کند.

مجموعه آثار رسول صدرعاملی شامل 13 اثر می‌باشد که به جز فیلم سینمایی خونبارش که صدرعاملی تهیه کنندگی آن را بر عهده داشته و مستند "مساحت زندگی" که روایتی از فعالیت‌ها و حضور او در سینمای ایران می باشد، تمامی آثار این مجموعه توسط صدرعاملی، در مقام کارگردان و بین سالهای 1361 تا 1389 تولید شده است.

خونبارش (1359)، رهایی (1361)، گلهای داودی (1363)، پاییزان (1366)، قربانی (1370)، سمفونی تهران (1377)، دختری با کفش های کتانی (1377)، من ترانه پانزده سال دارم (1380) ، دیشب باباتو دیدم آیدا (1382)، ‌شب (1385)، هرشب تنهایی (1386)، زندگی با چشمان بسته (1389) و مستند مساحت زندگی(1392) عناوین سیزده اثری است که در مجموعه فوق قرار دارد.

تمامی آثار این مجموعه با کیفیت بسیار مناسب و به سه زیرنویس ، فارسی، عربی و انگلیسی تولید شده است.

موسسه رسانه های تصویری پیش از این نیز مجموعه آثار کارگردانانی همچون رسول ملاقلی پور، مسعود کیمیایی، ابراهیم حاتمی کیا و کیومرث پوراحمد را تهیه کرده بود.

استقبال از انیمیشن مینیون‌ها

انیمیشن «مینیون‌ها» 2015 با دوبله گروه دوبلاژ آپاما عصر جمعه 27 شهریور با استقبال تماشاگران در پردیس سینمایی کورش اکران شد.

این انیمیشن از سوی گروه دوبلاژ آپاما به تهیه‌کنندگی پرویز جدیری و با مدیریت زهره شکوفنده استاد دوبله ایران و با گویندگی زهره شکوفنده، حامد عزیزی، امیر منوچهری، کریم بیانی، مریم جلینی و با آهنگ سازی محسن خلیلیان دوبله شده است.

اکران مینیون‌ها همراه با دوبله همزمان آن با استقبال تماشاگران و علاقمندان به این اثر همراه بود.

در بخش پایانی این اکران قسمت‌هایی از مینیون‌ها 2015 به صورت هم‌زمان توسط زهره شکوفنده و کریم بیانی دوبله شد.

گروه دوبلاژ آپاما هر هفته پنج‌شنبه و جمعه انیمیشن های جدید و جذاب را به صورت دوبله هم‌زمان به روی پرده می‌برد.

تاکنون باب اسفنجی در خشکی، خانه، تینکربل و دوستان، 6 ابرقهرمان، من شرور 2 و شیردل از سوی این گروه به صورت دوبله همزمان یا سه بعدی در پردیس سینمایی کورش اکران شده‌اند.

سینماتک خانه هنرمندان ایران به استقبال هفته دفاع مقدس می‌رود

همزمان با هفته دفاع مقدس، سینماتک خانه هنرمندان ایران فیلم‌هایی از ابراهیم حاتمی‌کیا، احمدرضا درویش، رسول ملاقلی‌پور، خسرو سینایی و… را از دوشنبه ۳۰شهریور تا یکشنبه ۵ مهرماه در خانه هنرمندان ایران به نمایش می‎گذارد.

به گزارش روابط عمومی خانه هنرمندان ایران، دراین برنامه که در تالار استاد ناصری خانه هنرمندان ایران و با مشارکت گروه سینمایی هنر و تجربه برگزار می‌شود، به ترتیب فیلم‌های «دیده‌بان» (ابراهیم حاتمی‌کیا)، «آخرین روزهای زمستان» (محمدحسین مهدویان)، «کیمیا» (احمدرضا درویش)، مجموعه‌ای از فیلم‌های کوتاه با موضوع دفاع مقدس، «سفر به چزابه» (رسول ملاقلی‌پور)، «در کوچه‌های عشق» (خسرو سینایی)، «مدار صفر درجه» و «مُلفِ گند» (هر دو از مستند‌های محمود رحمانی) از دوشنبه ۳۰شهریور تا یکشنبه ۵ مهرماه در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آیند.

نمایش این فیلم‌ها راس ساعت ۱۸ آغاز می شود و پس از نمایش فیلم، از ساعت ۱۹:۳۰ جلسات نقد و بررسی فیلم‌ها با حضور کارگردان یا عوامل و منتقدان سینمایی برگزار خواهد شد.

حسین معززی‌نیا دیده بان را نقد خواهد کرد، مهرزاد دانش، شاهین امین، محمدتقی فهیم، امیر پوریا، کیوان کثیریان و سحر عصرآزاد نیز به ترتیب به عنوان منتقد، فیلم های اخرین روزهای زمستان، کیمیا، مجموعه فیلم های کوتاه، سفر به چزابه، درکوچه های عشق و ملف گند را با حضور کارگردانان یا عوامل فیلم، تحلیل خواهند کرد.

اهدای لوح تقدیر آسیفای ایران به طباطبایی‌نژاد

جلسه‌ی جمع‌بندی دومین همایش ملی انیمیشن ایران، با تقدیر رئیس آسیفای ایران از «سیّدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد» در مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی برگزار شد.

در این جلسه که با حضور اعضای شورای علمی و مدیران کارگروه‌های دومین همایش ملی انیمیشن ایران برگزار شد، علیرضا قاسم‌خان دبیر همایش طی سخنانی اظهار داشت: «این جلسات و گفت‌و‌گو‌ها سرآغاز بحث‌های جدید در حوزه انیمیشن است و از آنجایی که سال ۹۴، سال سینمای انیمیشن نام‌گذاری شده است، مرکز گسترش برای ارتقای این هنر-صنعت چندین پروژه را دنبال می‌کند.»

وی ادامه داد: «انتشار فصلنامه تخصصی سینما انیمیشن، برگزاری دوسالانه‌ی همایش ملی انیمیشن ایران، انتشار کتاب مجموعه مقالات و مباحث علمی کارگروه‌های تخصصی همایش، برپایی جلسات نمایش و نقد و بررسی فیلم‌های انیمیشن در سالن سینماحقیقت و... از جمله اهداف این «مرکز» برای توجه بیشتر به حوزه‌ی انیمیشن است. همچنین اعضای کارگروه‌های تشکیل شده در همایش دوم نیز می‌توانند به صورت مداوم، جلسات خود را در این مجموعه ادامه دهند و امیدوارم تا پایان سال، به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.»

در این جلسه علی‌اکبر عبدالعلی‌زاده فعال حوزه فرهنگ و رسانه برای گردآوری و آماده‌سازی مقالات منتخب دومین همایش ملی انیمیشن ایران و همچنین کتاب مباحث علمی کارگروه‌ها، به حاضران معرفی شد.

قاسم‌خان در ادامه‌ی صحبت‌های خود، از گردآوری انیمیشن‌های ایرانی که از سال ۶۳ تا ۹۳ در مرکز گسترش تهیه و تولید شده‌اند خبر داد و افزود: «بخشی از فیلمشناخت تهیه شده به تولیدات مرکز گسترش در حوزه انیمیشن اختصاص داده شده تا این آثار به صورت آنلاین در اختیار علاقه‌مندان قرار ‌گیرد. به اعتقاد من این کار فصل تازه‌ای را برای انیمیشن ایران رقم می‌زند.»

در ادامه این جلسه طباطبایی‌نژاد با تاکید بر اینکه حضور فعالان حوزه انیمیشن در همایش ملی انیمیشن ایران اتفاق خوشایندی را برای این هنر-صنعت رقم زد، اظهار داشت: «تا جایی که من بازتاب این همایش را رصد کردم، شرایط رضایت‌بخش بود. خوشبختانه ما رضایت نسبی همه دوستان را داشتیم و به دلیل بالا بودن محتوای علمی این همایش و به همت دانش شما، اتفاق مهمی را در حوزه‌ی انیمیشن ایران باعث شدیم.»

وی با بیان اینکه این همایش بصورت دو‌سالانه برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: «در سال‌های فرد به دلیل برگزاری جشنواره پویانمایی تهران، دوستان انیماتور دور هم جمع می‌شوند؛ لذا به دنبال بهانه‌ای بودیم تا این گردهمایی در سال‌های زوج هم اتفاق بیفتد. از همین رو همایش ملی انیمیشن ایران را بصورت دو‌سالانه برگزار خواهیم کرد. به اعتقاد من، در این گردهمایی‌هاست که فعالان این حوزه از آخرین تولیدات و دستاوردهای سینمای انیمیشن باخبر می‌شوند و امیدوارم این همایش‌ها در بلند‌مدت نتیجه بخش باشد.»

در بخش دیگری از این نشست، اعضای آسیفا و شورای سیاستگذاری از برگزاری علمی و تخصصی دومین همایش ملی انیمیشن ایران ابراز خرسندی و از برگزارکنندگان قدردانی کردند.

سعید توکلیان با حرفه‌ای خواندن تیم برگزاری همایش در سخنان کوتاهی بیان کرد: «به نظرم این تیم حرفه‌ای قبل از برگزاری همایش تمرین‌هایش را انجام داده بود. بعد از سال‌ها به انیمیشن نگاه تخصصی و حرفه‌ای شد و این کار را هر کسی نمی‌توانست انجام دهد. خوشحالم از اینکه خیلی از دوستان انیماتور که زمانی در لانگ شات با هم قرار نمی‌گرفتند، سه روز در کنار هم حضور داشتند.»

همچنین دکتر امیررضا معتمدی رئیس کارگروه انیمیشن در سینما و سینما در انیمیشن با اشاره به اینکه این گردهمایی باید در طی زمان تداوم داشته باشد، عنوان کرد: «دوست داشتم آقای ایوبی یک جایی در میان انیماتور‌ها حضور پیدا می‌کردند یا امیدوارم یادداشتی در کتابی که می‌خواهد به چاپ برسد، داشته باشند. به نظرم این همایش فرصت‌های پنهانی زیادی داشت. برخی اتفاقات که با برنامه بود اما اتفاقات طلایی بدون برنامه‌ریزی شکل گرفت. این اتفاقات طلایی می‌تواند نگاه متفاوتی را به انیمیشن به همراه داشته و شروع یک پدیده تازه در این حوزه باشد.»

در بخش دیگری از این نشست دکتر نجم‌الدین امیر‌شاه‌کرمی رئیس کارگروه آموزش و پژوهش یادآور شد: «این همایش امید تازه‌ای به سینمای انیمیشن تزریق کرد. اگر بازخورد مباحث مطرح شده در کارگروه‌ها زیاد بوده، نشان از نیاز انیمیشن ایران به این بحث‌ها و جمع شدن‌ها دارد. دومین همایش ملی انیمیشن ایران به همه‌ی ما انرژی داد و مطمئن هستم این انرژی‌ها برای تلاش بیشتر در کار استفاده می‌شود.»

دکتر احمد سفلایی از اعضای کارگروه انیمیشن در عصر رسانه‌های جدید نیز با بیان اینکه تاثیر این همایش بیشتر بر نیروی جوان حوزه انیمیشن بود، خاطرنشان کرد: «به اعتقاد من حضور همه افراد فعال در یک حوزه در یک همایش تخصصی ضرورتی ندارد! چون تاثیر روانی این دور هم بودن و جدی گرفته شدن برای یک دانشجو خیلی مهم‌تر است. این همایش نیروی جوان را ۱۰ برابر بیشتر سر ذوق آورد و خوشحالی من این است که حالا این بچه‌ها بعد از آن همه ناامیدی، حرف از کارکردن و طرح و ایده می‌زنند.»

روانبخش صادقی رئیس آسیفای ایران نیز در سخنانی گفت: «برخی از عدم حضور در این همایش گله‌مند بودند. باید بگویم همایش با جشنواره تفاوت دارد و در یک همایش تخصصی همه افراد نمی‌توانند حاضر باشند.»

وی ادامه داد: «به نظرم محصول این همایش برای دو گروه قابل استفاده است؛ اول تولیدکنندگان و دوم سیاستگذاران. قبل از برگزاری این همایش، خیلی از ما نمی‌دانستیم باید به دنبال بازارهای جدید باشیم و بیش از پیش وابسته به دولت بودیم. پیشنهاد من این است دو گروه سیاستگذاران و تولیدکنندگان در گردآوری مقالات و گزارش کارگروه‌ها مورد توجه قرار بگیرند. همچنین دبیرخانه و دفتر همایش نباید بسته شود تا کسانی که علاقه‌مند به ارائه مقالات هستند بتوانند از همین حالا کارشان را شروع کنند. در ‌نهایت فعالان حوزه انیمیشن علاقه‌مند هستند این همایش به صورت سالانه برگزار شود، لذا این پیشنهاد را به آقای ایوبی می‌دهیم. خواهشمندم شما هم استقبال کنید تا بتوانیم با برگزاری این همایش‌ها سینمای انیمیشن را نجات دهیم.»

در پایان این جلسه روانبخش صادقی و سعید توکلیان با اهدای لوح یادبود با قلم صادقی، از سیّدمحمدمهدی طباطبایی‌نژاد به خاطر برگزاری این همایش و توجه ویژه به سینمای انیمیشن قدردانی کردند.

در این جلسه امیرمحمد دهستانی، دکتر ناصر گل‌محمدی، دکتر فاطمه حسینی‌شکیب، اسماعیل شرعی، سارا خلیلی، مرتضی رزاق‌کریمی و مجید مغنیان نیز حضور داشتند.

نمایش"عامدانه عاشقانه قاتلانه"شنبه‌ها نیز اجرا خواهد داشت

نمایش «عامدانه عاشقانه قاتلانه» به کارگردانی "ساناز بیان"، به علت استقبال زیاد مخاطبان در روزهای شنبه نیزدر تئاتر باران به روی صحنه می‌رود.

نمایش «عامدانه عاشقانه قاتلانه» به کارگردانی "ساناز بیان" روز شنبه 28شهریورساعت 19نیز اجرا خواهد داشت و شنبه‌های هر هفته به دلیل استقبال تماشاگران، این نمایش در سالن باران روی صحنه می‌رود.

«عامدانه، عاشقانه، قاتلانه» نمایشی است با ساختار مستند که به زندگی سه زن جنایتکار ایرانی می‌پردازد و بهاره رهنما، نسیم ادبی، گیتی قاسمی و آیه کیانپور در این نمایش به ایفای نقش می‌پردازند.

بیان در رابطه با استقبال از این نمایش گفت: خوشبختانه از روز اول خارج از ظرفیت سالن تماشاچی داشته‌ایم و با توجه به اجرای محدود چند سال پیش در تالار شمس؛ خیلی از تماشاگران موفق نشدند که این نمایش را ببینند. در این دوره از اجرا با توجه به استقبال زیاد؛ شنبه‌ها نیز میزبان تماشاگران خواهیم بود و امیدوارم این روند به همین شکل ادامه داشته باشد.

لازم به ذکرست که این نمایش از 8 شهریور هر شب ساعت 9 شب در سالن باران واقع در خیابان فلسطین جنوبی به‌روی صحنه می‌رود.
منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار