رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: بخش درمان بیمارستان امام حسین(ع) مهران به عنوان خط مقدم خدمات‌دهی درمانی به زائران به طور کامل تجهیز شده و سه بیمارستان صحرایی شامل بیمارستان های صحرایی دانشگاه علوم پزشکی ایلام، سپاه پاسداران و ارتش جمهوری اسلامی با سفارش کمیته سلامت اربعین در مرز مهران استقرار یافته است.
کد خبر: ۵۲۱۳۵۵
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۰ 08 November 2017
 به گزارش تابناک ایلام؛دکتر دل پیشه اظهار کرد: چهار درمانگاه شبانه روزی نیز در مرز بین المللی مهران با دارا بودن پزشک عمومی، دندانپزشکی و سایر رشته ها همچون بهداشت مادران و کودکان فعال است.
 
وی استقرار بیمارستان صحرایی در مهران به ارزش 200 میلیارد ریال به صورت دائمی، ارتباط بی‌سیم تمام آمبولانس‌های فوریت پزشکی استان، پایه ریزی سیستم های مخابراتی و اطلاع رسانی در پایانه های پایانه مرزی و کنترل سلامت زائران توسط دوربین های چرخان 360 درجه از دیگر اقداماتی است که امسال در ایام اربعین انجام شده است.

**استقرار 83 پایگاه فوریت های پزشکی با 210 آمبولانس و پنج فروند بالگرد/آمبولانس ها در زمان 8 تا 10 دقیقه در محل حادثه حاضر می شوند
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام گفت: 83 پایگاه فوریت پزشکی در سراسر استان برای ارائه خدمات اورژانسی به زائران مستقر است و آمبولانس های این پایگاه ها در مدت زمان 8 تا10 دقیقه پس از درخواست امداد در محل حادثه حاضر می شوند.
 
دکتر دل پیشه یادآور شد: 200 دستگاه آمبولانس سبک، 10 اتوبوس آمبولانس، پنج فروند بالگرد هوایی و چندین دستگاه موتورآمبولانس در مسیر تردد زائران اربعین در این استان مستقر شده و بیش از یک هزار و 300 نفر پرسنل بهداشتی و درمانی از دانشگاه های علوم پزشکی ایلام و 20 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور نیز در ایام تردد زائران اربعین حسینی به زائران خدمت می کنند.

**نیروهای بهداشتی درمانی در 10 درمانگاه حد فاصل نجف و کربلا نیز به زائران خدمات رسانی می کنند
 
وی با بیان اینکه در کشور عراق نیز خدمات لازم به زائران ارائه می شود، افزود: نیروهای بهداشتی و درمانی کشورمان در بیمارستان صحرایی مستقر در فاصله بین شهر مهران و شهر کوت عراق و همچنین در 10 درمانگاه در حد فاصل بین شهرهای نجف و کربلا در ایام اربعین به زائران خدمات رسانی می کنند.
وی یادآور شد: همچنین طبق تفاهم نامه امضا شده بین وزارت بهداشت ایران و عراق، زائران برای دریافت خدمات مراکز درمانی عراق پذیرفته می‌شوند.

**غربالگری بیماری های عفونی زائران اربعین در گیت های ورودی مرز مهران
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایلام با بیان اینکه جلوگیری از ورود بیماری های عفونی و واگیر به کشور از مهمترین اهداف وزارت بهداشت است، گفت: تمامی زائران اربعین در زمان بازگشت از عراق در گیت های ورودی به مرز مهران توسط نیروهای مبارزه با بیماری های دانشگاه مورد غربالگری بیماری های عفونی قرار می گیرند.
 
دکتر دل پیشه یادآور شد: در این راستا 20 تیم سیار دانشگاه علوم پزشکی به صورت شبانه روزی در مرز مهران و دیگر مسیرهای ورودی به استان، کار غربالگری تب سنجی زائران اربعین را انجام می دهند.
 
وی تاکید کرد: افرادیکه پس از بازگشت از این سفر معنوی دچار تب بالا باشند، به مسیر دیگری هدایت شده و فرآیند درمانی روی آنها انجام می شود تا ضمن اطمینان از سلامت این زائران از ورود هرگونه عوامل بیماری زا به داخل کشور جلوگیری شود.
 
 تردد زائران از مرز مهران از ابتدای ماه صفر تاکنون از یک میلیون و 123 هزار نفر فراتر رفته است.
 
ایرنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار