مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان از تعطیلی هشت واحد صنفی عرضه و توزیع مواد غذایی پس از گذشت سه روز از ماه رمضان خبر داد.
کد خبر: ۵۱۰۱۷
تاریخ انتشار: ۰۳ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۰ 24 June 2015
به گزارش تابناک اصفهان به نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت استان اصفهان، مهدی رفیعی افزود: به دنبال تشدید بازرسی ها به مناسبت ماه مبارک رمضان و نظارت بر واحدهای صنفی در سه روز نخست ماه رمضان، یک هزار و 700 مورد بازدید از مراکز عرضه و توزیع مواد غذایی صورت گرفت.

وی اظهار کرد: در بازدیدهای صورت گرفته 32 مورد تذکر به واحدهای صنفی مختلف غذایی ارائه شد و هشت واحد صنفی به علت تخلف پلمب شد.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان افزود: بیشترین تذکرات به واحدهای تولید و عرضه زولبیا و بامیه بدلیل استفاده نکردن از روغن تازه و پس از آن به واحدهای تولید و عرضه غذاهای سنتی مانند آش شله قلمکار و حلیم بادمجان به علت استفاده نکردن از ظروف مناسب داده شد.

وی گفت: پلمب واحدهای صنفی غذایی به علت رعایت نکردن بهداشت محیط در مراکز تولید و عرضه مواد غذایی است.

وی تاکید کرد: هیچ گونه ماده افزودنی غیر از زعفران نباید در تولید زولبیا و بامیه استفاده شود و لازم است که تنها از رنگ های طبیعی استفاده شود و ظروف مورد عرضه باید مناسب با عرضه و در شرایط بهداشتی صورت بگیرد.

منبع: تابناک
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار