یک متخصص طب سنتی گفت: هِل انرژی‌ها را در بدن افزایش می‌دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می‌کند، مصرف هِل در این دنیای پُر سر و صدا و اضطراب امروزی, توان مقابله با مشکلات را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۱۹۸۴۲
تاریخ انتشار: ۱۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۱ 08 April 2015
به گزارش تابناک یزد به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی، هِل گیاهی علفی است و از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است و برعکس آنچه مردم فکر می‌کنند, هل سبز مرغوب تر از هل سفید است. هل سفید همان هل سبز است که توسط مواد شیمیایی رنگبری شده است.

خواص هِل

-هل انرژی‌ها را در بدن افزایش می‌دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می‌کند.

-هل دستگاه گوارش, کبد و قلب را تقویت می‌کند.

-در قدیم معمولا چای را با هل و دارچین تهیه می کردند و توصیه می‌شود که افراد حداقل هفته ای 2 بار چای خود را با هل مصرف کنند.

-مصرف هل عرق و بوی دهان را خوشبو می‌کند.

-محسن ناصری متخصص طب سنتی عقیده دارد که اگر افراد پودر هل را اگر در ظرفی ریخته و آن را تکان داده شود و استنشاق کنند, ایجاد عطسه می‌کند که برای افزایش قوای ذهنی مفید است و سردرد را کاهش می‌دهد.

-مصرف هل در این دنیای پر سر و صدا و اضطراب امروزی, توان مقابله با مشکلات را افزایش می‌دهد.

-هل مقوی معده، رفع دل به هم خوردگی و آشفتگی است.

-هل بادشکن، مقوی لثه است و برای برای رفع زخم‌های دهان مفید است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار