یک متخصص مغز و اعصاب گفت: فلج صورت علت شناخته شده ای ندارد.
کد خبر: ۱۲۷۲۷
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰ 12 March 2015

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: فلج صورت علت شناخته شده ای ندارد.

به گزارش ایسنا؛ دکتر "مهیار معتقد" با اشاره به اینکه فلج صورت به دو نوع مرکزی و محیطی تقسیم شده، اظهار کرد: در فلج مرکزی که مربوط به اختلالات بافت مرکزی مغز بوده و در سکته های مغزی شایع تر است، صدمه در قسمت فوقانی کمتر است و دست نخورده باقی می ماند.

وی افزود: در نوع فلج محیطی، زمانی که عصب مغز از جمجمه خارج می شود، قسمت نیمه تحتانی و فوقانی را تحت تاثیر قرار داده و به صورت فلج خود را نشان می دهد.

دکتر معتقد با اشاره به علائم فلج صورت تصریح کرد: در این بیماری حرکاتی مثل خندیدن، حرکات زبان، تکان دادن ابرو و پیشانی انقباض عضلانی ندارد.

وی به بیماری خانواده تبخال، شرایط فیزیولوژیک افراد از جمله بارداری و دیابت اشاره کرد و افزود: شیوع بیماری فلج صورت در این گروه ها بیشتر رخ می دهد.

دکتر معتقد با تاکید بر اینکه فلج صورت پیشگیری خاصی ندارد، اذعان کرد: یک تا دو روز قبل از بروز بیماری در ناحیه پشت گردن افراد دچار بی حسی می شوند و اختلالاتی در حس چشایی و زبان آنها به وجود می آید.

وی در ادامه راه های درمان فلج صورت را درمان دارویی، تمرکز در التهاب عصب و زمینه ویروسی و درمان فیزیوتراپی دانست.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه در بیشتر مواقع فلج صورت ماهیت بدخیم ندارد، اظهار کرد: مبتلایان به این بیماری در محافظت از چشمانی که به علتعدم پلک زدن مختل شده و ممکن است ساعت ها طول کشیده و در نهایت قرنیه فرد خشک شود می توانند با استفاده از قطره و پماد چشم عملکرد ضعیف چشم را تسکین دهند.

منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار