بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.
کد خبر: ۱۰۷۶۷۶۶
تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۳۰ 13 November 2022

تابناک فارس به نقل از صدا و سیما: علیرضا بصیری گفت: برداشت زعفران از ۱۰۰ هکتار مزارع این شهرستان در بخش پشتکوه (مشکان و دهچاه) آغاز شده است.

او با بیان این که متوسط برداشت این محصول در شرایط عادی ۵ کیلوگرم در هر هکتار است، افزود: پیش‌بینی می‌شود حدود ۳۶۰ کیلوگرم زعفران در این شهرستان برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی نی‌ریز اظهارداشت: بازده اقتصادی گُل‌دهی زعفران از سال سوم کشت پیاز آن شروع می‌شود و برای ۵ تا ۷ سال متوالی ادامه دارد.

بصیری مدت زمان برداشت زعفران را حدود ۲۵ روز اعلام و تصریح کرد: در حال حاضر نبود صنایع بسته‌بندی یکی از بزرگترین مشکلات زعفران‌کاران است.

این مقام مسوول ابراز کرد: زعفران به علت طعم، بو و رنگ زرد خاصی که دارد در صنعت غذا، شیرینی پزی، داروسازی و دیگر صنایع کاربرد دارد.

مدیر جهادکشاورزی شهرستان نی‌ریز گفت: کُلاله مهم‌ترین قسمت گل زعفران است که از بخش‌های مختلف «نگین»، «سَرگل»، «پوشال» و «دسته» تشکیل شده است و مرغوب ترین زعفران از «نگین» کلاله به‌دست می‌آید که سرخ‌ترین بخش آن است.

کپی لینک

برچسب ها: برداشت ، زعفران ، نی ریز
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار