امید حاج محمدی در گفتگو با تابناک:

معاینه بیش از ۱۵۳ هزار دام سنگین در سال ۹۸

معاینه بیش از ۱۵۳ هزار دام سنگین در سال ۹۸ مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به مراقب‌های دامی در مقابل انواع بیماری‌های دام در سال ۹۸ گفت: در زمینه مراقبت بروسلوز به ۷۴ واحد مراجعه کننده داشتیم که بیش از ۱۵۳ هزار و ۸۸ معاینه دام سنگین صورت گرفت و مورد مثبتی نداشتیم.
کد خبر: ۸۵۷۷۷۲
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۳۰ 03 June 2020

 امید حاج محمدی در گفتگو با خبرنگار تابناک کرمانشاه از خدمات مراقبت سرمی مشمشه با مراجعه به ۲۹ واحد خبر داد و اظهار داشت: تعداد ۷۷۰ معاینه اسب را داشتیم که ۲۱ مورد آن مثبت و ۷۴۹ مورد منفی بوده است، در مورد مراقبت مشمشه (تست مالئین) در ۶ واحد مراجعه نیز بیش از ۵۰۰ دام تکسمی معاینه شدند و مورد مثبتی ثبت نشد.

 وی خاطر نشان کرد:پایش مراقبت سل (تست توبر کولین) با خدمات رسانی ۷۴ واحد در کرمانشاه انجام شد که از  ۲۳ هزار و ۵۴۰ معاینه دام سنگین گاو سه مورد مثبت و ۲۳ هزار و ۵۳۵ مورد منفی ثبت شده است.

حاج محمدی با بیان اینکه در مجموع کلیه مراقب‌های یاد شده در دام‌های سبک و سنگین به تعداد ۴۰ هزار و ۲۰۱ معاینه دام می‌رسد که در سال گذشته توسط کارشناسان دامپزشکی استان کرمانشاه انجام شده است.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه در پایان گفت:از ابتدای سال ۹۸ با توجه به تشدید مراقبت‌های و علی رغم مشکلات موجود بیش از یک میلیون و ۶۴۶ هزار و ۱۸۲ معاینه گاو، گوسفند و گاومیش تا ۱۵ اردیبهشت صورت گرفته است.

منبع: تابناک
آخرین اخبار