دغدغه دولت این است که چگونه باید پاسخگو باشد

یک نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: دغدغه دولت این است که چگونه باید پاسخگو باشد و برای پرداخت یارانه‌ها مشکل دارد.
کد خبر: ۶۸۶۲۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۱ 02 December 2018

تابناک فارس به نقل از ایلنا:مسعود گودرزی در مخالفت با کلیات طرح اصلاح قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور، گفت در وضعیتی که با مشکل پول مواجه هستیم؛ تهاتر بهترین راه است اما باید به مسائل فسادبرانگیز آن توجه کنیم، در زمینه هدفمندی یارانه‌ها از منابع کم کرده‌ایم در حالی که دغدغه دولت این است که چگونه باید پاسخگو باشد و هنوز برای پرداخت یارانه‌ها مشکل دارد.

نماینده مردم ممسنی و رستم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه وابستگی به اسناد خزانه اسلامی مشکلاتی را در آینده ایجاد می‌کند، ادامه داد: در زمینه اشتغال در تبصره ۱۸ ابزار نظارتی دیده نشده و تاکنون از سوی دولت گزارشی را دریافت نکرده ایم.

وی در پایان خاطر نشان کرد: باید به راه‌های روستایی توجه بیشتری شود چرا که در گذشته نادیده گرفته شده بودند، خاطر نشان کرد: به دلیل رسیدگی ضعیف به بخش راه‌های روستایی موجبات کوچ به سمت شهرها فراهم شده بود.

 

آخرین اخبار