بیش از 2 هزار عدد قرص اعتیادآور در یک عطاری

فرمانده انتظامی کازرون استان فارس از کشف 2 هزار و 256 عدد انواع قرص و کپسول غیرمجاز و اعتیادآور در فروشگاه عطاری فردی متخلف در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۲۱۶۱۰
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۳:۲۶ 11 April 2015

به گزارش تابناک فارس و به نقل از حوزه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس، سرهنگ مهرداد مشوق اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت عمومی این فرماندهی در پی کسب خبری مبنی بر اینکه شخصی در فروشگاه عطاری‌ خود در شهر کازرون اقدام به تهیه و توزیع قرص و کپسول غیرمجاز می‌‌کند، موضوع را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: مأموران با تحقیقات به‌عمل‌آمده فروشگاه موردنظر را شناسایی و متهم را دستگیر کردند که در بازرسی صورت گرفته 2 هزار 256 عدد قرص و کپسول غیرمجاز و اعتیاد‌آور کشف شد.

مشوق بیان کرد: متهم همراه موارد مکشوفه تحویل مقام قضائی شد.

فرمانده انتظامی کازرون در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند اخبار و اطلاعات خود پیرامون این موضوع را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

برچسب ها: قرص
آخرین اخبار