تابناک گزارش می‌دهد؛

خدمت بی‌ادعای شبانه‌روزی مردم بومهن به زائران آقای شهید + فیلم

گروه استان‌ها - شهر بومهن، به عنوان نخستین شهر ورودی شرق استان تهران به پایتخت در شهرستان پردیس، این روز‌ها حال و هوای دیگری دارد؛ مردم این شهر همراه با مسئولان، با برپایی موکب‌های پذیرایی و اسکان، مشغول خدمت‌رسانی به زائران و مهمانان آقای شهید هستند.
کد خبر: ۱۲۲۵۷۳۰
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۸ 05 July 2026

خدمت بی‌ادعای شبانه‌روزی مردم بومهن به زائران آقای شهید+ فیلم

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، همزمان با برگزاری مراسم تشییع و وداع با رهبر شهید تمام‌قد، مردم بومهن با همتی مضاعف و عشق و ارادتی وصف‌ناپذیر، پای کار آمده‌اند تا از زائرانی که از استان‌های شمالی کشور برای شرکت در این مراسم عظیم، عازم پایتخت هستند، به بهترین نحو پذیرایی کنند.

بومهن که به عنوان اولین شهر در مسیر ورود به پایتخت از شرق استان تهران در شهرستان پردیس محسوب می‌شود، با برپایی موکب‌های متعدد در نقاط مختلف شهر، میزبان خیل عظیم مشتاقانی است که خود را برای بدرقه پیکر مطهر رهبرشان به تهران می‌رسانند. 

گفتنی است؛ این خدمت‌رسانی شبانه‌روزی که با حضور گسترده مردم و همکاری مسئولان محلی انجام می‌شود، گوشه‌ای از ارادت بی‌شائبه ملت به پیشگاه شهیدان والامقام را به نمایش گذاشته است.

انتهای پیام/

آخرین اخبار