در گفت‌و‌گو با تابناک مطرح شد

آغاز نظارت ویژه بر قنادی‌ها و رستوران‌ها در کرمانشاه

  گروه استان‌ها - رئیس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه از تشدید بازرسی‌های بهداشتی در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: قنادی‌ها، مراکز تهیه آش و حلیم و رستوران‌های مجاز جز گروه‌های حساس و اولویت‌دار هستند و مردم می‌توانند شکایات خود را از طریق سامانه ۱۹۰ پیگیری کنند.
کد خبر: ۱۲۱۸۲۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵ 23 February 2026

آغاز نظارت ویژه بر قنادی‌ها و رستوران‌ها در کرمانشاه

«علیرضا اجرایی» رئیس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت استان کرمانشاه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تابناک در استان کرمانشاه اظهار کرد: نظارت‌ها در ماه رمضان تشدید یافته و مراکز حساس مانند قنادی‌ها، تهیه آش، حلیم و رستوران‌های دارای مجوز، تحت کنترل دقیق قرار دارند.

وی افزود: سامانه‌های آبرسانی و مراکز تهیه مواد غذایی پرمصرف نیز به‌صورت ویژه رصد می‌شوند تا سلامت عمومی حفظ شود و عرضه کالا‌ها مطابق استاندارد‌های بهداشتی انجام گیرد.

رئیس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت بیان کرد: بیشترین اولویت بازرسی به کالا‌ها و گروه‌های غذایی پرمصرف ماه رمضان است؛ از جمله زولبیا و بامیه و همچنین مراکز تهیه غذای پرمراجعه مانند رستوران‌ها، آشخانه‌ها و حلیم‌پزی‌ها هست.

اجرایی ادامه داد: مردم برای اطمینان از سلامت کالا‌ها باید از مراکز و واحد‌های صنفی معتبر خرید کنند و به برچسب‌های وزارت بهداشت، تاریخ تولید و محل تولید توجه داشته باشند. در صورت مشاهده هرگونه تخلف، می‌توانند آن را از طریق سامانه ۱۹۰ گزارش دهند تا رسیدگی شود.

وی تصریح کرد: آموزش فروشندگان و اصناف نیز از چند هفته قبل آغاز شده و کلاس‌های آموزشی با هدف یادآوری نکات بهداشتی برگزار شده است تا رعایت کامل اصول ایمنی مواد غذایی تضمین شود.

رئیس گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت گفت: اقدامات امسال بر اساس تجربیات سال گذشته تقویت شده است و تشدید بازرسی‌ها باعث کاهش شکایات، افزایش سلامت مواد غذایی و پیشگیری از بیماری‌های منتقل شده از آب و غذا می‌شود.

اجرایی در پایان تأکید کرد: توصیه ما به همشهریان و مردم استان کرمانشاه این است که در خرید اقلام پرمصرف و کالا‌های غذایی حتماً به مراکز مجاز مراجعه کنند و در صورت مشاهده تخلف، گزارش خود را ثبت کنند تا سلامت مصرف‌کنندگان حفظ شود.

انتهای پیام/

 

منبع: تابناک
آخرین اخبار