فرمانده انتظامی رضوانشهر خبر داد:

دستگیری دو عامل تیراندازی در رضوانشهر/ تیراندازی در رضوانشهر با دستگیری عاملان پایان یافت

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی رضوانشهر از دستگیری دو عامل تیراندازی در منزل یک شهروند و کشف سلاح شکاری خبر داد و گفت: با اقدام سریع مأموران انتظامی و پلیس آگاهی، پرونده تیراندازی در رضوانشهر در کوتاه‌ترین زمان ممکن به نتیجه رسید.
کد خبر: ۱۲۱۷۹۲۹
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶ 18 February 2026

به گزارش خبرنگار تابناک از استان گیلان سرهنگ«حامد شائبهر» فرمانده انتظامی رضوانشهر با اشاره به شناسایی و دستگیری دو عامل تیراندازی در منزل یکی از شهروندان این شهرستان، اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره تیراندازی در منزل یکی از شهروندان، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.

وی، افزود: ماموران انتظامی و پلیس آگاهی شهرستان با انجام اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی دقیق، دو نفر از عاملان این تیراندازی را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر کردند. در این عملیات یک قبضه سلاح شکاری نیز کشف شد.

فرمانده انتظامی رضوانشهر با اشاره به اعتراف متهمان در تحقیقات، پلیس تصریح کرد: انگیزه اصلی این اقدام مجرمانه اختلافات خانوادگی بوده است.

سرهنگ شائبهر با بیان اینکه متهمان پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند، گفت: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و با هرگونه اقدام مجرمانه که موجب سلب آرامش عمومی شود، مطابق قانون و به‌صورت قاطع برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/

آخرین اخبار