فرمانده انتظامی شهرستان دماوند خبر داد:

کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در ویلای شخصی دماوند

گروه استان‌ها - فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از کشف ۱۰۳ کیلوگرم انواع مواد مخدر در یک ویلای شخصی خبر داد و گفت: یک متهم در حین عملیات پلیس دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مقر پلیس منتقل شد.
کد خبر: ۱۲۰۹۸۱۷
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳ 31 October 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سرهنگ «مرتضی ملکی» فرمانده انتظامی شهرستان دماوند در تشریح جزئیات این عملیات اظهار داشت: در راستای تداوم طرح ارتقای امنیت اجتماعی و در پی دریافت اخباری مبنی بر نگهداری و توزیع مواد مخدر در محدوده شهرستان دماوند، بررسی موضوع توسط مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با هماهنگی مقام قضایی و انجام تحقیقات گسترده پلیسی، موفق به شناسایی محل نگهداری مواد در یک ویلای شخصی شدند. در جریان بازرسی، بیش از ۱۰۰ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف و یک متهم در محل دستگیر شد.

فرمانده انتظامی دماوند تصریح کرد: متهم پس از تشکیل پرونده، جهت سیر مراحل قانونی به مقر پلیس منتقل شد.

سرهنگ ملکی در پایان ضمن قدردانی از همکاری مردم، از شهروندان خواست هرگونه اطلاعات در خصوص فعالیت توزیع‌کنندگان مواد مخدر را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

گفتنی است؛ این عملیات که در چارچوب طرح ارتقای امنیت اجتماعی انجام شد، نشان‌دهنده تداوم اقدامات پلیس در مقابله با قاچاق مواد مخدر در سطح استان تهران است.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار