استاندار تهران اعلام کرد؛

پیشرفت طرح GPS‌ گذاری تانکر‌ها در تهران/ مقابله با قاچاق در صدر برنامه‌ها

گروه استان‌ها - استاندار تهران با اشاره به پیشرو بودن استان در اجرای طرح GPS‌ گذاری تانکر‌ها گفت: تکمیل طرح‌های هوشمندسازی در حوزه حمل‌ونقل و سامانه‌های نظارتی با جدیت دنبال خواهد شد و مقابله با قاچاق کالا، ارز و سوخت در صدر برنامه‌های مدیریت استان قرار دارد.
کد خبر: ۱۲۰۷۵۸۱
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۲ 30 September 2025

پیشرفت طرح GPS‌گذاری تانکر‌ها در تهران/ مقابله با قاچاق در صدر برنامه‌ها

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران «محمدصادق معتمدیان» استاندار تهران روز سه شنبه در نشست مشترک با دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و امنیتی استان بر ساماندهی انبار‌ها و تقویت نظارت هوشمند تأکید و اظهار کرد: انبار‌ها باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بانک اطلاعاتی کامل ایجاد شود، اشراف اطلاعاتی افزایش یابد و فرآیند نظارت‌ها از طریق سامانه‌ها دنبال شود.

وی افزود: استانداری تهران با همکاری بخش کشاورزی، دانشگاه‌ها و دستگاه‌های نظارتی در اسرع وقت شیوه‌نامه‌ای تدوین و به شهرستان‌ها ابلاغ خواهد کرد و فرمانداران نیز موظف هستند پایش میدانی انبار‌ها را انجام داده و اقدامات لازم را طبق شیوه‌نامه اجرا کنند.

استاندار تهران تصریح کرد: هر مالکی که از ثبت انبار خود در سامانه‌ها خودداری کند یا به قوانین تمکین نکند، طبق قانون با او برخورد خواهد شد. وی قاچاق کالا و احتکار را از مهم‌ترین چالش‌های استان دانست و ثبت ورود و خروج کالا در سامانه‌ها را یک اولویت امنیتی خواند.

معتمدیان با اشاره به مشکلات حوزه حمل‌ونقل تأکید کرد: ۶۴ درصد مسائل استان به این بخش مربوط می‌شود و معاونت عمرانی استانداری موظف است با همکاری دستگاه‌های مرتبط اقدامات زیرساختی را به‌طور جدی پیگیری کند.

وی همچنین از پیشرفت طرح GPS‌گذاری تانکر‌ها در تهران خبر داد و گفت: استان در این زمینه جزو مناطق پیشرو است و تکمیل طرح نصب سامانه سپهتن بر خودرو‌های باری و مسافری باید با سرعت دنبال شود.

استاندار تهران در پایان تأکید کرد: تمرکز اصلی مدیریت استان بر حمل‌ونقل و مقابله با قاچاق کالا، ارز و سوخت خواهد بود و دستگاه‌های اجرایی موظفند همکاری کامل در این زمینه داشته باشند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار