فرماندار انتظامی شهرستان دماوند؛

سارقان در پوشش جمع‌آوری ضایعات /باند ۲ نفره سارقان با ۵ فقره سرقت در دماوند دستگیر شدند

گروه استان‌ها -فرمانده انتظامی شهرستان دماوند از دستگیری باند ۲ نفره سارقان اماکن خصوصی و کشف ۵ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۹۶۹۰
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶ 27 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سرهنگ مرتضی ملکی با اشاره به دستگیری متهمان اظهار داشت: در پی سرقت ازاماکن خصوصی شهروندان، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۱۶ مهرآباد قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته توسط ماموران با اقدامات پلیسی متهمان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه نامبردگان را همراه اموال مسروقه در پوشش جمع آوری ضایعات کشف ودستگیر کردند.

فرمانده شهرستان دماوند یادآور شد: با هماهنگی قضایی مخفیگاه متهمان بازدید و اموال مسروقه کشف گردید و در بازجویی به عمل آمده متهمان بزه خود را پذیرفته و به ۵ فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کردند.

سرهنگ ملکی در پایان خاطرنشان کرد:متهمان پس از تشکیل پرونده به همراه لوازم مکشوفه جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی تحویل داده شدند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار