فرماندار شهرستان شهریار؛

مدارس استعداد‌های درخشان برای ارتقاء سطح علمی در شهرستان شهریار احداث می‌شود

گروه استان‌ها فرماندار شهرستان شهریار گفت:مدارس استعداد‌های درخشان در شهریار به عنوان کانون‌های پرورش نوابغ، نیازمند حمایت حداکثری از تمامی ارکان آموزشی هستند.
کد خبر: ۱۱۹۹۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶ 27 April 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سجاد برنجی با اشاره به بازدید روز شنبه ششم اردیبهشت ماه با حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، از روند پیشرفت این پروژه‌ها، از هماهنگی‌های بین‌بخشی برای تسریع در ساخت این مدارس خبر داد و اطمینان داد که هیچ‌گونه نگرانی در این خصوص وجود ندارد و تمامی دستگاه‌های ذی‌ربط پای کار هستند.

وی با اشاره به اهمیت این پروژه‌ها و نقش آنها در ارتقای سطح علمی و آموزشی شهرستان، از حمایت‌های ویژه شورای شهر شهریار قدردانی کرد و گفت: با مساعدت شورای شهر، در کوتاه‌ترین زمان ممکن، ۱۰ هزار متر مربع زمین برای ساخت این مدارس واگذار شد.

فرماندار شهریار با بیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه‌ها از اول اردیبهشت‌ماه آغاز شده است، افزود: با توجه به قول مساعد معاون محترم رئیس‌جمهور، امیدواریم این مدارس تا مهرماه سال جاری به بهره‌برداری برسند.

وی خاطرنشان کرد: تمامی هماهنگی‌ها و همکاری‌های لازم برای ایجاد زیرساخت‌ها، برقراری انشعابات و سایر خدمات مورد نیاز این مدارس، با تمام توان در شهرستان انجام خواهد شد.

به گزارش تابناک، این مدارس هوشمند، با هدف فراهم کردن فضایی مناسب برای پرورش استعداد‌های درخشان و ارتقای سطح علمی و آموزشی دانش‌آموزان شهرستان شهریار احداث می‌شوند.

انتهای پیام/

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار