مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران؛

اقدامات گسترده برای مقابله با بحران کم آبی در تابستان سال آینده/ تأمین پایدار آب شرب در ایام پیک مصرف

گروه استان‌ها -مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران از اقدامات گسترده برای مقابله با بحران آبی در تابستان و تأمین پایدار آب شرب در ایام پیک مصرف، از جمله ۶۰ کیلومتر لوله‌گذاری و حفر ۳۰ حلقه چاه جدید خبر داد.
کد خبر: ۱۱۹۶۸۷۲
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹ 28 February 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از استان تهران، سعید منصور بقایی، مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران، در حاشیه برگزاری قرارگاه تنش آبی که ظهر امروز در محل ستاد مرکزی این شرکت برگزار شد، گفت: این قرارگاه به منظور بررسی و اجرای طرح‌های مؤثر در مدیریت مصرف آب و مقابله با بحران آبی تشکیل می‌شود.

وی افزود: این نشست‌ها به‌طور مستمر در سطح استان و مناطق مختلف برگزار می‌شود تا ضمن مدیریت بحران، مصرف بهینه آب در دستور کار قرار گیرد.

مدیرعامل شرکت آبفای جنوب شرقی استان تهران با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای مقابله با بحران آبی اظهار کرد: در سال جاری، به‌منظور تأمین پایدار آب شرب، ۶۰ کیلومتر لوله‌گذاری در شهرستان‌های ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک انجام شده است. همچنین، از ابتدای سال تا پایان دی‌ماه، ۳۰ حلقه چاه آب شرب در این مناطق حفر، تجهیز و احیا شده است.

وی در ادامه یادآور شد: کاهش بارش‌ها و محدودیت منابع آبی در منطقه جنوب شرق استان تهران، بحران آبی را به یک چالش جدی تبدیل کرده است.

بقایی همچنین تأکید کرد: در این قرارگاه، بر مدیریت مصرف آب و فرهنگ‌سازی برای استفاده بهینه از آن تأکید ویژه‌ای شده است. اقدامات گسترده‌ای در حوزه آموزش و فرهنگ‌سازی در مدارس، ادارات، مساجد و سایر اماکن عمومی در حال انجام است.

مدیرکل آبفای جنوب شرق تهران، در پایان از شهروندان خواست: با رعایت الگوی صحیح مصرف آب، به تأمین پایدار آب شرب در ایام پیک مصرف، به‌ویژه در تابستان، کمک کنند.

اشتراک گذاری
نظر شما
Chaptcha
حروفي را كه در تصوير مي‌بينيد عينا در فيلد مقابلش وارد كنيد
آخرین اخبار