رضا کارخانه در گفت و گو با خبرنگار تابناک در پردیس با اشاره به اهمیت سکوی بارگیری پسماند در این شهر، اظهار داشت: یکی از مهمترین اقدامات مندرج در شرح وظایف شهرداریها مدیرت پسماند در جنبههای مختلف شامل جمع آوری، ساماندهی، تفکیک و انتقال پسماندهای شهری است.
وی ادامه داد: در همین راستا شهرداری پردیس نسبت به احداث نخستین سکوی بارگیری پسماند در زمینی به مساحت ۳ هکتار شامل بارانداز، محل دپو و انتقال زباله، مدیریت، اتاق کارگری، بخش خدماتی، دیوارههای سنگی و بتنی و مجموعه تاسیسات اقدام کرد.
شهردار پردیس افزود در حال حاضر این پروژه با پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصد در اراضی مناطق جنوبی پردیس مراحل احداث خود را سپری میکند.
کارخانه از جمع آوری و انتقال روزانه ۱۲۰ تن زباله در شهر پردیس خبر داد و گفت: وجود چنین حجم عظیمی از زباله که با افزایش روزافزون جمعیت این شهر به واسطه تکمیل و تحویل واحدهای مسکن مهر و طرح نهضت مسکن ملی همچنان رو به افزایش است، نیاز به یک بارانداز مناسب زباله را همواره به مدیریت شهری گوشزد میکرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر خدمات شهری شهرداری پردیس به صورت روزانه ۱۵۰ تن پسماند شهری شامل زبالههای خانگی و ساختمانی را از همه فازهای شهر جمع آوری و به مرکز مشترک دپوی زباله همه شهرهای شمال شرق استان تهران منتقل میکند.
به گفته شهردار پردیس، این شهرداری طی دو سال گذشته در زمینه طرحهای تفکیک زباله از مبدا با همکاری شهروندان نیز ورود کرده و پس از اجرای طرح آموزشی برای همه اقشار بویژه دانش آموزان با همکاری شرکتهای خصوصی فعال در این حوزه، نسبت به راه اندازی سه مرکز در فازهای سه، ۱۱ و ۸ اقدام کرد.
کارخانه افزود: در حال حاضر این سه مرکز شامل کانکسهای دارای تابلو و علائم مشخص در فازهای یاد شده آماده همکاری با مردم هستند.
آغاز طرح ثبت اماکن پرخطر پردیس در سامانه منتاک
شهردار پردیس همچنین اظهار داشت: از سال گذشته تاکنون کمیته ایمنی شهرداری پردیس با حضور اعضای ثابت و متغیر به صورت مستمر برگزار میشود که ششمین نشست آن ساعتی پیش به پایان رسید.
وی ادامه داد: در این نشستها مسائل مختلف پیش روی شهر و شهروندان در حوزه ارتقای ایمنی و کاهش خطرات ناشی از حوادث احتمالی مورد بحث و بررسی قرار گرفته و مصوبات آن توسط نهادهای مرتبط به صورت عملیاتی اجرا میشود.
شهردار پردیس با اشاره به برخی مصوبات نشست امروز خاطرنشان کرد: در نشست امروز موارد متعددی به تصویب رسید که از مهمترین آنها میتوان به آغاز طرح ثبت اماکن پرخطر پردیس در سامانه منتاک اشاره کرد.
کارخانه تصریح کرد: در حال حاضر واحدهای مختلف شهرداری پردیس از سالیانه گذشته از این سامانه استفاده میکنند، اما بهرهگیری از آن در زمینه ثبت اماکن پرخطر طی روزهای آینده آغاز میشود.
شهردار پردیس با ارائه توضیحاتی در مورد این سامانه یادآور شد: سامانه مدیریت و نظارت بر توسعه استانهای کشور به طور اختصار «منتاک» نامیده میشود که وزارت کشور از آن برای ثبت، ارزیابی و نظارت بر فعالیتهای مختلف دستگاههای اجرایی استفاده میکند.
وی افزود: از دیگر کاربردهای این سامانه میتوان به گزارشگیری، تجزیه و تحلیل و نظارت دقیق بر پروژهها اشاره کرد.
به گفته شهردار پردیس، کاهش مکاتبات اداری، رصد دقیق روند اجرای پروژهها، کنترل جدول زمانبندی اجرای طرحها و احصاء مشکلات از جمله مزایای سامانه منتاک است.
انتهای پیام/س