
به گزارش خبرنگار «تابناک» از جنوب شرق استان تهران، سرهنگ یداله طهماسیان با اشاره به کشف انبار تجهیزات پزشکی اظهار داشت: درپی کسب خبری مبنی بر وجود انواع لوازم تجهیزات پزشکی قاچاق داخل انباری واقع در شهرک صنعتی شهرستان قرچک، موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی این فرماندهی قرار گرفت.
وی افزود: ماموران پلیس آگاهی پس از تحقیقات و بررسی اطلاعاتی و فنی، محل نگهداری تجهیزات پزشکی قاچاق را شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضایی و با حضور کارشناسان اداره صمت با انجام یک عملیات منسجم موفق به کشف انواع پتجهیزات پزشکی قاچاق شدند در این راستا یک نفر متهم نیز دستگیر شد.
فرمانده انتظامی شهرستان قرچک تصریح کرد: ارزش کالای قاچاق کشف شده برابر اعلام کارشناسان مربوطه ۸۰ میلیارد ریال بوده که متهم نیز پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.
سرهنگ طهماسیان در پایان با اشاره به این که مبارزه با قاچاق کالا اقدامی برای حفظ و استقرار امنیت کشور است، از مردم خواست: برای مقابله با ناهنجاریهای اجتماعی هرگونه اطلاعات و اخباری را در زمینه مسائل امنیتی و انتظامی به مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و یا از طریق سامانه پیامکی ۱۱۰۲۱۱ اعلام نمایند.
انتهای پیام/