استاندار فارس تاکید کرد: در خصوص سود خرده فروشی شرکت‌های بزرگ برای توزیع ملزومات بهداشتی، وزارت صمت باید بررسی کرده و اجازه ندهد که رقابت‌ها منفی شود. فروشگاه‌های بزرگ می‌توانند از دامنه سود خود کم بکاهند و تولید کننده نیز یک حداقل برای عرضه محصول خود تعیین کند.
کد خبر: ۹۱۵۷۱۶
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۷ 10 November 2020

تابناک فارس به نقل از ایسنا:عنایت‌الله رحیمی سه‌شنبه ٢٠ آبان در جلسه گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی فارس گفت: برای تهیه اقلام و ملزومات بهداشتی فارغ از دستورالعمل‌های ملی، تصمیمات قاطعی در فارس گرفته شد و حتی قسمتی از محصولات را به استان‌های دیگر صادر کردیم. در ارتباط با تولید الکل نیز اولویت را تامین نیاز استان داده‌ایم و در صورت مازاد، به وزارت بهداشت تحویل خواهیم داد.

رحیمی درخواست کرد که دانشگاه علوم پزشکی شیراز کدها آی آر سی را برای شش ماه به تولید کنندگان و سرمایه‌ گذاران متقاضی تولید الکل ارائه داده و مجوزها را بر مبنای درخواست تولیدکننده پیگیری کند تا سرمایه گذار امکان برنامه‌ریزی را داشته باشد.

او همچنین تاکید کرد: در خصوص سود خرده فروشی شرکت‌های بزرگ برای توزیع ملزومات بهداشتی، وزارت صمت باید بررسی کرده و اجازه ندهد که رقابت‌ها منفی شود. فروشگاه‌های بزرگ می‌توانند از دامنه سود خود کم بکاهند و تولید کننده نیز یک حداقل برای عرضه محصول خود تعیین کند.

استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود از مردم بابت مقاومت و تحمل جنگ اقتصادی که در قالب تحریم‌های ظالمانه بر کشور اعمال شده، قدردانی و اضافه کرد: پیروزی هم نزدیک است و یکی از نشانه‌های آن را دیدیدم که کسی که با مردم و نظام جمهوری اسلامی خصومت داشت، نتوانست مجددا در راس قدرت قرار گیرد.

رحیمی ابراز امیدواری کرد که بتوانیم با تاکید و تکیه بر توان و تولید داخلی از ضربه پذیری اقتصادی بکاهیم تا در جامعه اقتصادی بین‌الملل حاکم بر شرایط باشیم نه تابع شرایط تحمیلی و گفت: تحقق این مهم پیروی از منویات رهبری، تلاش برای دانش بنیان کردم اقتصاد و تنوع بخشیدن به تولیدات و درآمد کشور را می‌طلبد.

او به موضوع ادغام صنف عکاس و فیلمبردار و فروشندگان ملزومات عکاسی با خدمات ارائه شده به عنوان یکی از دستورکارهای این جلسه هم اشاره و اضافه کرد: وزارت صمت و اداره کل ارتباطات در این باره ورود و هر دو صنف مسائل را احصا کرده و در چارچوب ضوابط و از هر گونه انحصار با تاکید بر کاهش تداخل‌ها، جلوگیری کنند.

استاندار فارس با بیان اینکه برخی اظهارنظرها در خصوص صنعتی شدن فارس، نادیده گرفتن تلاش‌های نظام اسلامی است، گفت: قبل از انقلاب در فارس تنها یک پالایشگاه، یک صنایع الکترونیک، یک پتروشیمی و یک کارخانه سیمان داشتیم اما طی چهل سال پس از انقلاب، تعداد کارخانه‌های سیمان از یک به یازده کارخانه رسیده است. از طرفی صنایع مادر در فارس وجود نداشت و امروز حداقل سه کارخانه فولاد داریم.

رحیمی با بیان اینکه در ایجاد و توسعه صنایع نمی‌توان خلق‌الساعه عمل کرد و اگر کسی جز این تصوری دارد، روند فکری معقولی را دنبال نمی‌کند، گفت: بزرگترین کارخانه آلومینیوم را راه‌اندازی کردیم اما جای تعجب است که چرا برخی مصداق‌ها و مواردی به این بزرگی را نمی‌ببیند، کربنات سدیم را ایجاد کردیم که در دنیا سر و صدا کرده است اما آن را نمی‌بینند حال چگونه می‌خواهند مشکلات مردم را احصاء کنند؟

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار