رصد‌خانه «تابناک» خبر‌هایی از اخبار روز برای مخاطبان آماده می‌کند که غیررسمی هستند، یا اینکه کمتر از اهمیت خود، مورد توجه قرار می‌گیرند. تیتر‌هایی مانند: حواشی یک اظهارنظر درباره دیدار اصلاح طلبان با کروبی / بیشتر اصلاح طلبان در پی نامزد اجاره‌ای برای ۱۴۰۰ نیستند / کنعانی مقدم: دولت ۱۴۰۰ باید دولت ائتلافی باشد و... رصد‌خانه امروز تابناک را تشکیل می‌دهند.
کد خبر: ۸۹۷۱۰۵
تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۰۲ 08 September 2020

تحولات در گذر است و اخبار روز هیچ گاه متوقف نخواهد شد؛ خبر‌هایی رسمی و گاه غیر رسمی؛ خبر‌هایی که مورد توجه قرار می‌گیرد یا ممکن است همه به راحتی از کنار آن بگذرند. رسانه‌های خبری هر یک به فراخور وابستگی جناحی خود، خبر‌هایی را برجسته می‌کنند و در مواردی هم از کنار آن می‌گذرند. اگر خبر به‌ما‌هو خبر موضوعیت داشته باشد، وابستگی جناحی نباید در کمرنگ و پر رنگ منتقل کردن آن تأثیری داشته باشد.


رصد‌خانه «تابناک»؛ جایی است که خبر‌هایی گاه غیررسمی و گاه اخباری که مورد توجه قرار نمی‌گیرد، برای مخاطبان آماده می‌کند؛ خبر‌هایی که گاه به ملاحظه جناح‌های سیاسی مورد توجه قرار نمی‌گیرند و گاه به دلیل کم توجهی رسانه‌ها به حاشیه می‌روند، ولی همین خبر‌ها، اخباری هستند که مخاطبان را از پشت پرده جریانات سیاسی آگاه می‌کنند. در رصدخانه، تیتر و خلاصه‌ای از مهم‌ترین اخباری که اطلاع از آن‌ها ممکن است برای مخاطبان مهم و قابل توجه باشد، در اختیار مخاطبان قرار می‌گیرد و اینک رصدخانه تابناک را می‌بینید.
 
حواشی یک اظهارنظر درباره دیدار اصلاح طلبان با کروبی

اسماعیل دوستی به حرف و حدیث‌های فراوان در شبکه‌های اجتماعی نسبت به حواشی دیدارش با مهدی کروبی واکنش نشان داد.به دنبال انتشار گفت‌وگوی اسماعیل دوستی درباره جزییات دو دیدار اخیرش یا شیخ مهدی کروبی و اظهارتش درباره تاکید مهدی کروبی بر اهمیت و شرکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری، وی در کانال تلگرامی‌اش نوشت: «چند روزی است که خیلی در فضای مجازی ناسزا شنیده‌ام. قصد جوابگویی داشتم، خیلی فکر کردم، جوانب امر را در نظر گرفتم و جواب را به زمان سپردم. به کوه رفتم، همه را به خدای مهربان و خالق صفای کوه بخشیدم.»
 
گفتنی است، هفته گذشته این عضو حزب اعتماد ملی گفته بود که در دیدارهای اخیر آقای کروبی به حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تاکید داشتند. 
 
مهم‌ترین چالش کاندیداهای انتخابات ۱۴۰۰ از دیدِ معاون احمدی‌نژاد

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی گفت: کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ باید برای بهبود شرایط اقتصادی و برون‌رفت از وضعیت فعلی، برنامه عملیاتی ارائه کنند.حجت الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در گفت‌وگو با ایسنا، مهم‌ترین چالش کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ را مشکلات اقتصادی عنوان و خاطرنشان کرد: کاندیداهای ریاست جمهوری باید برای مقابله با این چالش‌ها و تحریم‌ها برنامه داشته باشند. مثلا در شرایط فعلی و با مشکلات اقتصادی که کشور با آن مواجه است، صادرات با مشکل مواجه شده و در داخل هم موانع خودتحریمی وجود دارد.وی افزود: کاندیداهای ۱۴۰۰ باید برای تبدیل تهدید تحریم‌ها به فرصت و عبور از این موانع برنامه داشته باشند.نماینده مردم تبریز در مجلس با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم، کاهش ارزش پول ملی و نوسانات ارزی یادآور شد: رئیس جمهور آینده باید راهکار عملی و عینی برای حفظ ارزش پول ملی و تقویت قدرت خرید مردم پیدا کند، چون قشرهای متوسط و پایین امروز با مشکل و زحمت برای تأمین معیشت مواجه هستند.نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: کاندیداهای ۱۴۰۰ باید اصلاح ساختارهای مالی و بودجه‌ای را مد نظر داشته باشند و در مورد حامل‌های انرژی، کالاهای وابسته به ارز و رانت و فسادی که بعضا در این حوزه‌ها از نهاده‌های کشاورزی تا فولاد و سایر موارد وجود دارد، برنامه داشته باشند.
 
بیشتر اصلاح طلبان در پی نامزد اجاره ای برای ۱۴۰۰ نیستند

میرلوحی درباره استراتژی اصلاح طلبان در انتخابات گفت: دو دیدگاه در اصلاح‌طلبان وجود دارد: یکی دیدگاه آنهایی است که در انتخابات اسفند ۹۸ لیست دادند و شرکت کردند. آنها معتقدند با همان فرمان و رویکرد در انتخابات ۱۴۰۰ هم شرکت کنند. مشاهده کردیم در اسفند ۹۸ آنها نتوانستند مردم را پای صندوق‌های رای بیاورند. عضو شورای مرکزی مجمع دانش آموختگان ایران اسلامی ادامه داد: آنها از بقیه اصلاح‌طلبان گلایه دارند که اگر همه در تهیه لیست مشارکت می‌کردند، مردم می‌آمدند. با وجودی که چند حزب با تابلوی اصلاح‌طلبی اقدام به تهیه لیست کردند، چون تفکر اقناعی و نظرات مردم در آن رویکرد انتخاباتی غایب بود، نتیجه‌ای نداشت. رییس دولت اصلاحات در این به صراحت اعلام کرد که اگر من هم از مردم بخواهم در انتخابات شرکت نمی‌کنند.

میرلوحی درباره سرخوردگی رای دهندگان خاطرنشان کرد: دیدگاه دوم مربوط به شورای عالی سیاست گذاری جبهه اصلاح طلبان است. آنها به این جمع‌بندی رسیدند که با این شیوه لیست ندهند و تاکنون دیدگاه آنها تغییری نکرده است. لذا جز افراد و احزابی که در اسفند ۹۸ لیست دادند، دیگر اصلاح‌طلبان طرفدار حمایت از نامزد غیراصلاح‌طلب و به اصطلاح اجاره‌ای در ۱۴۰۰ نیستند.عضو شورای شهر تهران گفت: خرد جمعی اصلاح‌طلبان می‌گوید در آزمونی که شکست آن از پیش معلوم است شرکت نکنند. در انتخابات اخیر مجلس بخشی از اصلاح‌طلبان مدلی بی‌نتیجه را استفاده کردند و نتیجه نگرفتند پس این شیوه نباید تکرار شود. وی، مشارکت قابل قبول مردم در انتخابات ۱۴۰۰ را در گرو اطمینان خاطر آنها از اصلاح اوضاع کنونی دانست و عنوان کرد: در این باره هر چه بخواهیم استدلال کنیم، افکار عمومی از ما نمی‌پذیرد.
 
سُفره دل ضرغامی از دست اصولگرایان باز شد

رئیس سابق صدا و سیما، با ابراز نگرانی از «ریزش‌ها و رویش‌ها»، خود شاقول پنداری را عادت بدی دانست که برخی نیرو‌های انقلابی به آن دچار شده‌اند.ضرغامی با ابراز تاسف از برخی کج سلیقگی‌ها اظهار داشت: تنگ کردن دایره خودی‌ها، پایان ندارد. امروز انقلابی‌ترین نیرو‌های ارزشی به دنبال مرزبندی با هم هستند؛ آن هم بر سر عناوینی که با گفت‌وگو و همدلی به راحتی حل می‌شود. گفت‌وگو و مدارا با جدی‌ترین منتقدان درون نظام می‌تواند به رفع سوء تفاهم با کاهش کینه و نفرت و هماهنگی حداقلی برای پیشبرد اهداف نظام منجر شود. این فعال اصولگرا، خود شاقول پنداری را عادت بدی دانست که برخی نیرو‌های انقلابی به آن دچار شده‌اند و در ادامه گفت: همیشه نگران «ریزش‌های رویش‌ها» بوده ام و در جلسات درونی جبهه انقلاب نسبت به آن هشدار داده ام.
 
کنعانی مقدم: دولت ۱۴۰۰ باید دولت ائتلافی باشد

یک چهره سیاسی اصولگرا گفت: فکر می‌کنم این بار تا زمان نزدیک انتخابات، آن فردی که شاخص اصلی اصولگرایان است معرفی نشود.«حسین کنعانی‌مقدم»، چهره سیاسی اصولگرا، درباره جلسات انتخاباتی اصولگرایان و اینکه شاخصه‌هایی که باید برای کاندیداهای ریاست جمهوری در نظر گرفته شده است، به برنا گفت: قبل از اشاره به اسامی کاندیداها، باید گفت یکی از شاخصه هایی که رئیس جمهور آینده باید داشته باشد، این است که آن فرد، توانایی اجرای مسائل اجرایی کشور، عبور از بحران ها و حل مشکلات کشور را داشته باشد. به بیانی دیگر این فرد طی این چهل ساله باید تجربه خودش را نشان داده باشد و عملا، نمره بگیرد، نه این که در شعارهای پوپولیستی قضاوت کنیم که این فرد شایسته ریاست جمهوری است یا خیر؟
 
او افزود: نکته بعدی این که فرد کاندیدا باید از نظر عقبه سیاسی، رأی جمهور را داشته باشد نه اینکه صرفا رأی یک جناح خاص را داشته باشد، چون این فرد می‌خواهد رئیسِ جمهور شود؛ بنابراین، اشخاصی که وارد عرصه انتخابات می‌شوند ابتدا باید این عقبه را به مردم معرفی کنند و حداقل نمره‌های ورودی را برای عرصه رقابت، داشته باشند.این چهره سیاسی بیان کرد: مساله بعدی این است که شخصی که می‌خواهد وارد این عرصه شود باید بداند، مسئولیت اجرایی کشور با یک هیات دولت همراه است و باید علاوه بر اینکه خودش را در معرض آزمون و خطا قرار می دهد، باید هیات دولت خود را نیز در معرض آرای افکار عمومی قرار دهد.
 
توضیح محسن هاشمی درباره ضرب‌المثل خبرساز

رئیس شورای اسلامی شهر تهران درباره منظورش در استفاده از یک ضرب المثل در صحن شورا توضیح داد.محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران درباره منظورش در استفاده از ضرب‌المثل «خداوند خر را می‌شناخت که به آن شاخ نداد» که امروز در صحن شورا استفاده کرد، گفت: منظوری نداشتم. وی درباره تماس آقای توکلی و نتیجه‌ای که حاصل شد، گفت: از خودشان بپرسید. قرار است نماینده بفرستند.
 
آخرین وضعیت بررسی پرونده بورسیه‌ها در کمیسیون اصل ۹۰

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی از روند بررسی پرونده بورسیه‌های وزارت علوم در کمیته فرهنگی و اجتماعی این کمیسیون خبر داد. علی خضریان با اشاره به نشست امروز صبح (سه شنبه ۱۸ شهریور ماه) کمیته فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: پنجمین جلسه رسیدگی به وضعیت بورسیه‌های وزارت علوم در کمیسیون فرهنگی و اجتماعی کمیسیون اصل ۹۰ برگزار شد. نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در این جلسه ضمن بررسی لیست اسمی ارائه شده از وضعیت کلیه دانشجویان بورسیه از سوی وزارت علوم، بررسی برخی مصادیق و موضوع راهکار اجرایی برای حل مشکل ایشان مورد بحث و بررسی قرار گرفت، با توجه به اعلام مسئولین وزارت علوم و بحث‌های مرتبط در وزارت مبنی بر تعامل و اراده بر حل مساله این امید را داریم شاهد نتایج عملی خوبی باشیم. وی بیان کرد: جلسات به صورت پیوسته تا رسیدن به حصول نتیجه مطلوب ادامه خواهد داشت و گزارشی از طرز کار وزارت علوم در این خصوص در حال تدوین است، در ادامه جلسات تکمیل می‌شود و در صورت لزوم به صحن علنی مجلس ارائه خواهد شد. سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: محمدرضا رضوان طلب، رئیس مرکز جذب اعضای هیات علمی وزارت علوم، اعلام آمادگی کرد در صورت صدور مجوز از سوی مجموعه‌های مرتبط و با پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ در خصوص برخی نقایص قانونی یا خلاء‌های قانونی زمینه همکاری بیشتر این مجموعه فراهم شود، قرار شد کمیسیون مکاتبات خود را در این زمینه صورت دهد تا مشکلی که در زمینه طرز کار وجود دارد رفع شود.
 
کیفرخواست جدید برای نازنین زاغری صادر شد

یک منبع آگاه گفت: شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی، صبح امروز نازنین زاغری را به همراه وکیل تعیینی‌اش (وکیلی که متهم برای خود انتخاب می‌کند) احضار و کیفرخواست پرونده جدیدی را به وی ابلاغ کرد.این منبع آگاه افزود: پس از حضور زاغری در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی و ابلاغ کیفرخواست پرونده جدید به او، وکیل تعیینی وی ضمن حضور در دادگاه انقلاب در حال مطالعه پرونده جدید وی است؛ بنابراین، گزارش، نازنین زاغری که با حکم محکومیت جاسوسی تحت نظر دستگاه قضایی و سازمان زندان‌های ایران است با اتهام جدیدی مواجه شده است.
 
علی مطهری: نظام پارلمانی در شرایط فعلی نقش مردم در تصمیم‌گیری را کم‌رنگ می‌کند

علی مطهری، نایب‌رئیس مجلس دهم با اشاره به مطرح شدن موضوع نظام پارلمانی گفت: «نظام پارلمانی در جایی می‌تواند مفید باشد که احزاب قوی وجود داشته باشند و احزاب در تشکیل پارلمان نقش مهمی داشته باشند؛ از سوی دیگر انتخابات هم به معنای واقعی آزاد باشد و مجلس نمایندگی کل جامعه را بر عهده داشته باشد. در کشور ما باتوجه به روشی که شورای نگهبان در پیش گرفته است، مجلس نماینده بخشی از جامعه است. در چنین شرایطی اگر نظام ریاستی فعلی -که در واقع به طور کامل هم ریاستی نیست، زیرا رئیس‌جمهور اختیارات کافی ندارد- به نظام پارلمانی تغییر یابد، در عمل، نخست‌وزیر از سوی شورای نگهبان تعیین خواهد شد و نقش مردم کم‌رنگ‌تر از وضع موجود می‌شود».

ممکن است هر لحظه تصمیم دیگری در خصوص مدارس گرفته شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: در شرایط بحران با عدم قطعیت کامل مواجه هستیم و ممکن است هر لحظه تصمیم دیگری گرفته شود. باید بپذیریم که کرونا شرایط عادی زندگی را دچار تغییر و تحول و تصمیم گیری را سخت کرده است. وی تصریح کرد: ما در بازگشایی مدارس بر اساس چارچوب و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت و تجربه آن‌ها در ایام محرم عمل کرده ایم و درهمه موارد با وزارت بهداشت هماهنگی لازم داریم. حاجی میرزایی اظهار کرد: اولویت اصلی ما حضور در مدرسه است چرا که هیچ چیزی جای آموزش حضوری را نمی‌گیرد، ولی اجباری هم برای حضور دانش آموزان در مدرسه نداریم، چون دانش آموزان می‌توانند از امکانات دیگری که اعلام کرده ایم برای آموزش و یادگیری استفاده کنند. وزیر آموزش و پرورش افزود: ما برای بازگشایی مدارس، تابع تصمیمات ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم. این ستاد یک مرجع قانونی بوده و همه جنبه‌های آموزشی، اجتماعی، اقتصادی و... را در نظر می‌گیرد، ما خود را موظف به هماهنگی با این ستاد می‌دانیم.

احمد توکلی: نظام پارلمانی در اداره کشور تحول ایجاد نمی‌کند

احمد توکلی: برای حاکم کردن نظام پارلمانی نیاز است آنقدر در جامعه راجع به آن حرف زده شود که برای اکثریت مردم موضوع جا بیفتد. حال آنکه الان مردم نمی‌توانند به چنین مسائلی توجه کنند، چون بدجوری گرفتارند. علت بسیاری از این گرفتاری‌ها برآمده از دولتمردان است. این فعال سیاسی تأکید کرد: اگر یک مجلس بخواهد نظارت قوی بر دولت کند با همین قوانین و ساختار کنونی نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. امروز بیشتر تمرکز نمایندگان مصروف اهداف جزیی و منطقه‌ای است، آن‌ها بعد از جلسه علنی روز چهارشنبه به حوزه‌های انتخابیه می‌روند و صبح روز یکشنبه با خستگی زیاد خود را به صحن علنی مجلس می‌رسانند. آن‌ها در چنین وضعیتی معلوم است که نمی‌توانند جلوی قانون‌شکنی‌های دولت را بگیرند. توکلی با بیان اینکه مشکل اصلی امروز کشور ساختاری نیست، افزود: تفاوت بین نظام پارلمانی و نظام ریاستی آنقدر نیست که بتواند در اداره کشور تحول ایجاد کند. آنچه امروز تحول ایجاد می‌کند؛ ایمان و وفاداری به اسلام و ایران است.

اولین واکنش پناهیان به ادعای داشتن خانه میلیاردی

حجت الاسلام علیرضا پناهیان که چندی پیش موضوع خانه چندین میلیاردی‌اش در فضای مجازی دست به دست می‌شد، در یکی از وعظ‌هایش به این ابهامات پاسخ داد که ویدئوی آن سر و صدای زیادی به پا کرد. او در این ویدوئو گفت: «کسر شان جلسات امام حسین می دانم که بخواهم به دروغ‌های این‌ها درباره زندگی شخصی خودم و خانه‌ای که ۵ سال قرار بود با شریکی آن را بسازیم جواب بدهم.» او با اشاره به تلاش برای ساخت خانه‌ای که ۵ سال طول کشید دلیل این تاخیر چند ساله را نداشتن پول عنوان کرد و گفت: «چرا این خانه ۵ سال طول کشید، چون شریکم پول داشت و من نداشتم و در نهایت یک بار زنگ زد گفت می‌خواهم بفروشم. گفتم کمی صبر کن پولمان جور می‌شود. گفت کمیته امداد که باز نکردیم.» پناهیان ادامه داد: «پیش خود گفتم عجیبه خدایا چقدر باید تحقیر تحمل کنیم؟ گفتم صبر کنید من کسی را پیدا کنم که سهم شما را بخرد. شرایط ما هم ویژه بود چراکه فرزندمان داشت ویلچری می‌شد و هر جایی نمی‌توانستیم برویم و نهایتا همین آقایی که اسمش را کنار اسم من گذاشتند و نمیدانم می‌خواهند من را با او خراب کنند یا او را با اسم من خراب کنند قبول کرد یک زمین ۲۲۵ متری که هر طبقه آن حدودا ۱۳۰ متر می‌شد را بخرد، چون آن شریک قبلی به پول خود نیاز دارد تا ما یک فکری بکنیم. آن فرد قبول کرد و خانه را ساختیم» او گفت: «در پایان‌کار اسم ایشان (شریکم) هم آمده است بعد از آن بود که یکجور رذیلانه زدند شراکت فلان فرد با فلان کارخانه‌دار که هر کدام از رفقا زنگ زدند گفتند مگر برج ۱۰۰ میلیاردی نیست؟ می‌گویم من یک واحد آن خانه را بیشتر ندارم آن هم با هدیه رفقا؛ مانند امام خمینی که هدیه‌ای زندگی می‌کردند و مقام معظم رهبری که با هدیه رفقایش زندگی می کنند من هم اینگونه زندگی می‌کنیم.»

تکذیب شایعه مرگ دانش آموزی به علت کرونا در مدرسه‌ای در تهران

در پی انتشار ویدئویی در فضای مجازی مبنی بر فوت دانش آموزی در مدرسه بخاطر کرونا، سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ضمن تکذیب این ادعا، از پیگیری این موضوع توسط پلیس فتا برای شناسایی عاملان انتشار این ویدئو خبر داد. در ویدئوی مذکور، فردی مدعی شده دانش آموزی در مدرسه‌ای در منطقه ۱۸ جان خود را به علت کرونا از دست داده است، با توجه به حساسیت موضوع خبرنگار ایسنا، صحت و سقم این ادعا را از سخنگوی آموزش و پرورش تهران پیگیری کرد که مسعود ثقفی در گفتگو با ایسنا در این باره گفت: چنین چیزی صحت ندارد. مدرسه و منطقه مشخص است و اتفاقی در این مدرسه رخ نداده است. سخنگوی آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: از پلیس فتا خواسته ایم پیگیری کند که این تصویر چگونه و توسط چه کسی منتشر شده و چه کسی بوده است.
 
سوال از وزیر خارجه به صحن علنی ارجاع شد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت که به دلیل حضور پیدا نکردن وزیر خارجه در جلسه امروز برای پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان، سوالات به صحن علنی ارجاع شد./ایسنا

تقاضای روزانه برای اسکناس دلار چقدر است؟

طبق اعلام بانک مرکزی، بررسی‌های میدانی حاکی از آن است که حجم معاملات اسکناس در بازار غیر رسمی بسیار پایین بوده و حجم تقاضای روزانه در بازار رسمی اسکناس نیز طی چند روز اخیر رقمی بین پنج تا هشت میلیون دلار بوده است./ایسنا

ترامپ بار دیگر پیشنهاد جنجالی درباره چین را مطرح کرد

دونالد ترامپ گفت: در حال حاضر ما میلیاردها دلار از دست می‌دهیم و اگر با چینی‌ها داد و ستدی نداشته باشیم، دیگر میلیاردها دلار از دست نمی‌دهیم! به این جدا کردن می‌گویند؛ بنابراین بهتر است از الان فکر کردن به این موضوع را آغاز کنید. اگر بایدن در انتخابات پیش رو پیروز شود، در حقیقت چین پیروز شده زیرا چین مالکیت آمریکا را به دست می‌آورد./ایسنا

نیمه پنهان ماجرای محمدرضا فروتن!

روزنامه خراسان نوشت: ساعات پایانی ۱۵ شهریور، شایعه تغییر جنسیت محمدرضا فروتن در توییتر به راه افتاد و خیلی زود به پر واکنش ترین موضوع در شبکه های اجتماعی تبدیل شد.هرچند خود محمد رضا فروتن ۱۲ ساعت بعد آن شایعه را در اینستاگرام شخصی اش تکذیب کرد، از زمان انتشار این شایعه تا تکذیب آن،تعداد دنبال‌کنندگان محمدرضا فروتن در اینستاگرام تا لحظه تنظیم این گزارش (۸ شب ۱۷ شهریور)، حدود ۱۴۰ هزار کاربر افزایش یافت. این در حالی بود که فروتن طی هفت سال عضویت در اینستاگرامش فقط ۲۵۳ هزار کاربر جذب کرده بود.

اتفاقات عجیب در دادگاه رسیدگی به سانحه سقوط هواپیما در یاسوج

چهارمین جلسه دادگاه رسیدگی به سانحه یاسوج حاوی موارد عجیب بود. کارشناسان رسمی دادگستری در این دادگاه بر سهم ۷۰‌درصدی یخ‌زدگی در سانحه سقوط تأکید داشتند. اولین فردی که موضوع یخ‌زدگی و فقدان AD را در این سانحه مطرح کرد، خانم «ماریون چودت»، مدیر دفتر ایمنی کارخانه ATR بود که به شکل عجیبی نه‌ تنها از تیم بررسی سانحه حذف بلکه از کارخانه ATR نیز اخراج می‌شود. نکته دیگر، مکالمات برج فرودگاه یاسوج با خلبان مکالمات به‌قدری عجیب بود که به نظر می‌رسید فرد گفت‌وگوکننده در برج مراقبت فرودگاه یاسوج، مکالمات برج را با مکالمات تلفن همراه اشتباه گرفته است! /شرق

اگر چهره‌های شناخته شده اصلاح‌طلب رد صلاحیت شوند، نامزدی معرفی نمی‌کنیم

جوادی حصار عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی گفت: اگر مردم در انتخابات شرکت نکنند، اصلاح طلبان حرفی برای گفتن نخواهند داشت. برای حضور اصلاح طلبان در عرصه باید مردم به عرصه بیایند. باید کسانی را به میدان بخوانیم که بتوانند کشتی بحران زده کشور را به منزل آرامش، ثبات و پایداری فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی برسانند. رئیس جمهور باید با اختیارات کامل نفر اول اجرایی کشور باشد. اگر قرار باشد رای مردم نافذ و منشا تاثیر باشد، باید رئیس جمهور با رای مستقیم مردم و فارغ از نظارت های فراقانونی انتخاب شود. اگر بخشی از اصلاح‌طلبان فردی که اصلاح‌طلب نیست را به عنوان نامزد مورد حمایت خود معرفی کنند، قطعا از پشتوانه کامل اصلاح‌طلبان برخوردار نخواهد بود.

ماجرای پیشنهاد ژاپن به ایران برای مبادله نفت با غلات

خبرگزاری ژاپنی کیودو: آبه شینزو در سفر به ایران، پیشنهاد مبادله ذرت و سویای تولید شده در آمریکا را با نفت ایران داده است و به صورت اولیه با پاسخ مثبت دو طرف مواجه شده؛ اما ایران درباره پذیرش پیشنهاد ژاپن توسط آمریکا تردید داشته و بر تعهد آمریکا اصرار کرده است. این تلاش دیپلماتیک که به صورت اولیه با هدف تشویق ایران برای موافقت با مذاکره با آمریکا بوده در نهایت با موفقیت همراه نبود، چون ژاپن نتوانست بر اصرار ایران درباره لغو تحریم‌ها پیش از مذاکره فائق آید./فارس
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار