کد خبر: ۸۰۲۳۶۴
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۹ 02 December 2019
در نشست زمین‌خواری به خسارت میلیاردی تجاوز به اراضی اشاره شد.
به گزارش تابناک کهگیلویه و بویراحمد به نقل از فارس از یاسوج، نشست کارگروه مبارزه با زمین خواری ظهر امروز به ریاست عزیز فیلی معاون امور عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد که حواشی نیز به دنبال داشت.
در ابتدا یک بار دیگر به مسئله تعاونی فرمانداری بویراحمد اشاره شد و حسین کاظمی مدیرکل دفتر شهری و شوراهای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: علی‌رغم تذکرات متعدد خرید و فروش زمین‌های کشاورزی برای کاربری مسکونی در سایت دیوار ادامه دارد.
وی عنوان کرد: به مراجع قضایی شکایت کردیم و موضوع را به صورت قانونی دنبال می‌کنیم، ضمن اینکه فروش اراضی زراعی هم جرم است.
کرامت فرج‌زاده معاون سابق فرمانداری بویراحمد گفت؛ تمامی اراضی سر رود در سایت دیوار به فروش می‌رسند.
در ادامه هم عزیز فیلی در جمع‌‌بندی این دستور کار گفت: هم بنگاه‌ها و هم فعالان سایت دیوار برای جلوگیری از این کار غیرقانونی تذکر دریافت می‌کنند.
اما در ادامه از اداره کل اسناد و املاک استان خواسته شد که املاکی که در چنین زمین‌های احداث می‌شوند ثبت نشوند و سند دریافت نکنند که زمان خوب معاون این اداره کل گفت: مسوولان جلوی ساخت و سازها غیرمجاز را نمی‌گیرند بعد جلسه می‌گیرند و به ما می‌گویند اجازه ثبت ندهید.
وی بیان کرد: بدبختی ما این است که از اول به تعهدات خود عمل نمی‌کنیم، اجازه تغییر کاربری‌ها داده و ساخت و ساز می‌شود آنوقت به اداره ثبت می‌گویند ثبت نکنید.
این مسوول خطاب به همه مدیران حاضر در جلسه با بیان اینکه کجای کار هستید جاده کمربندی و زیرتل همه ساخت و ساز شده‌اند، بیان کرد: فقط می‌رویم چند عکس می‌گیریم که یک نفر را محکوم کنیم این عکس‌ها به چه دردمان می‌خورد؟قانون را تفسیر نکنیم.
اما حسین کاظمی در این بخش هم خطاب به معاون اداره‌کل ثبت اسناد و املاک گفت: همدیگر را در دادگاه ملاقات می‌کنیم، ضمن اینکه صحبت‌های آقای خوب را قبول دارم و معتقدم دستگاه‌ها به وظایفشان در جلوگیری از زمین‌خواری عمل نمی‌کنند. فیلی معاون استاندار هم گفت: تمام اراضی استان سند دار هستند و اراضی کشاورزی، مسکونی و اراضی ملی مشخص است.
ارش مصلح معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آزادسازی ۵۲ هکتار از سواحل رودخانه بشار بعد از سیلاب فروردین ماه گفت: برای قلع و قمع اراضی تصرف شده هیچ تعارفی با کسی در جایگاه و لباس سیاسی نداشتیم و دیوار علوم پزشکی و اراضی آب و فاضلاب را تخریب کنیم.
محمدی‌تبار مدیرکل مدیریت بحران دیگر مدیری حاضر در این جلسه بود که به اظهارنظر پرداخت و گفت: حجم زمین خواری و تجاوز به اراضی در استان یک فاجعه است و با میلیاردها تومان هم این میزان خسارت جبران نمی‌شود.
این مسوول با بیان اینکه در مقابله با زمین‌خواری تنها شعار داده‌ایم، گفت: برای قلع و قمع اراضی تصرف شده نیاز به اراده قوی با پشتیبانی شورای تامین داریم.
غلام‌حسین حکمتیان‌اصل مدیرکل منابع طبیعی استان هم در پایان با اشاره به رفع تصرف ۱۵۲ هکتار از اراضی ملی گفت: ۸۳ رای دادگاه برای قلع و قمع در گنجه‌ای کهنه صادر شده که نیاز است همه دستگاه‌ها برای اجرای رای دادگاه در کنار منابع طبیعی باشند.
در پایان هم حسین کاظمی از مدیرکل منابع طبیعی خواست که برای سخنان خود سند ارائه دهد که حکمتیان در پاسخ عنوان کرد این بدبین‌ترین شرایط است.
کاظمی در این بخش هم با اشاره به تصرفات در سرنجلکل گفت: از توجیهات مدیران به خدا پناه می‌برم.شاکی پرونده سرنجل‌کل در محاکم قضایی می‌شوم.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
رستم
|
United States
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۹/۱۱
نشستند وگفتندوبرخواستند.
متیل ایما خشی خشی دسی گلی وش بکشی
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار