کد خبر: ۷۲۷۶۵۴
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸ 22 March 2019

خواص خوراکی‌های سفره «هفت‌سین»

سرکه

خاصیت آنتی بیوتیکی دارد. در کاهش فشار خون و کلسترول موثر است. به کاهش وزن کمک می‌کند. مسمومیت‌های غذایی را از بین میبرد.

سنجد

سرشار از ویتامین‌های E و C و کاروتن است. خاصیت ضدالتهابی دارد. غنی از کلسیم است و می‌تواند از نرمی استخوان جلوگیری کند.

سماق

در تسکین درد معده و اختلالات گوارشی موثر است.

سپنج (اسپند)

دود کردن اسپند، هوای اطراف را ضدعفونی می‌کند و میکروب‌ها را از بین می‌برد.

سیر

ماده ضد ویروسی دارد که هنگام سرماخوردگی می‌تواند به عنوان یک داروی گیاهی برای مقابله با بیماری‌های ویروسی استفاده شود.

سیب

سرشار از ویتامین C، فیبر، ترکیبات کاروتنوییدی، بتاکاروتن و پیش ساز‌های ویتامین‌های A؛ و C. است.

سمنو

مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های گروه B و املاحی مثل پتاسیم دارد.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار