فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به طرح دستگیری سارقان خشن گفت: در این طرح ۳۰ باند مرتبط با جرایم مختلف شامل ۱۳۷ نفر دستگیر شدند که ۵۵ درصد آن‌ها دارای سابقه کیفری هستند.
کد خبر: ۵۴۱۲۶۷
تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۴ 20 December 2017
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به طرح دستگیری سارقان خشن گفت: در این طرح ۳۰ باند مرتبط با جرایم مختلف شامل ۱۳۷ نفر دستگیر شدند که ۵۵ درصد آن‌ها دارای سابقه کیفری هستند.

سردار حسین رحیمی، در حاشیه اجرای طرح دستگیری سارقان خشن، منازل، اماکن و متهمان متواری در پلیس آگاهی تهران، اظهار کرد: مرحله جدیدی از عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ با استفاده از تمامی معاونت‌ها و پایگاه‌ها در سراسر تهران آغاز شد، البته بیش از دو سه هفته است که روی این باند‌ها کارهای اطلاعاتی انجام شده است.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ در ادامه گفت: در این مرحله با جرایم مختلفی از جمله سرقت، قاچاق، سرقت مسلحانه، جعل و کلاهبرداری برخورد شد و ۳۰ باند مرتبط با این جرایم و ۱۳۷ نفر متهم نیز دستگیر شدند.

این متهمان به هزاران فقره جرایم از جمله زورگیری، گوشی‌قاپی، سرقت لوازم داخل خودرو و جعل و کلاهبرداری اعتراف کردند و در این میان یک مورد مسلحانه نیز وجود داشت. رحیمی با اشاره به یک مورد زورگیری با خشونت افزود: در این مورد فرد زورگیر یک نفر را مجروح و از خودرو بیرون پرتاب کرد که این فرد بعد از اعزام به بیمارستان فوت کرد. وی با اشاره به این که ۵۵ درصد افراد دستگیر شده، سابقه کیفری دارند، گفت: نکته حائز اهمیت، این است که از ۱۳۷ نفر دستگیر شده که معادل با ۵۵ درصد است سابقه کیفری دارند.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری اعضای دو باند که به جعل و کلاهبرداری اقدام می‌کردند، تصریح کرد: این افراد انواع مهر و اسناد دولتی به ویژه مدارک دانشگاه آزاد را جعل می‌کردند که دستگیر شدند و ۷ نفر از آن‌ها در حال بازجویی هستند.

رحیمی به کشفیات کالای قاچاق نیز اشاره کرد و گفت: کالاهایی از جمله کاغذ، پوشاک و لوازم جانبی تلفن همراه کشف شد که ارزش آن‌ها ۴ میلیارد تومان است.

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ درباره برخورد با معتادان در معابری مانند بازار گفت: از زمانی که من آمده‌ام دستگیری معتادان متجاهر ۶۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است و حتی گاهی گشت‌های ضربتی پلیس مبارزه با موادمخدر به صورت شبانه برای جمع‌آوری معتادانی که در بزرگراه‌ها هستند انجام می‌شود و تقریبا در هر شهر ۳۰ تا ۴۰ نفر جمع‌آوری می‌شوند.
در اماکنی مانند مولوی و شوش آن قدر حجم این افراد زیاد است که گاهی به خاطر بیماری‌های مسری که دارند بهزیستی هم از پذیرش آن‌ها سر باز می‌زند.

رحیمی درباره اقدامات پلیس برای برخورد با افرادی که مواد محترقه جشن چهارشنبه سوری را می‌فروشند، گفت: طرح برخورد با مواد محترقه از دیروز آغاز شده است.

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار