یک فوق تخصص سر درد، گفت: مصرف سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کند.
کد خبر: ۵۰۷۳۳۶
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۰ 12 October 2017
به گزارش تابناک تهران، "حسین انصاری" اظهار داشت: در چند سال گذشته چهار شرکت بزرگ دارویی در جهان بر روی چند دارو برای درمان میگرن کار کرده اند که بزودی محصولات خود را عرضه می کنند.

وی افزود: تا یک سال دیگر یک دارو و طی دو سال آینده هر چهار شرکت، داروهای خود را به بازار عرضه می کنند.

انصاری با بیان اینکه هم اکنون در دنیا در حوزه مغز و اعصاب بیشترین سرمایه گذاری روی داورهای میگرنی انجام می شود، گفت: این داروهای جدید به صورت تزریقی هستند که به صورت ماهیانه بیمار استفاده می کند.

وی همچنین تصریح کرد: میگرن یک بیماری ژنی است که درمان قطعی نداردو صرفا با مصرف دارو بایستی از آن پیشگیری و از روند پیشرفت آن جلوگیری کرد؛ با مصرف داروی اختصاصی میگرن، می توان میزان حملات میگرن در ماه را کم کرد.

این متخصص مغز و اعصاب، اظهار داشت: اگر فردی در ماه بیش از هفت بار دچار حملات میگرن می شود حتما باید دارو مصرف کند و در این مرحله؛ ورزش و تغذیه مناسب به تنهایی کافی نیست.

انصاری تاکید کرد: افرادی که دچار میگرن هستند حتما باید داروهای مربوطه را استفاده کنند و اکتفا به مسکن ها نمی تواند از روند پیشرفت آن جلوگیری کند.

این فوق تخصص سردرد، گفت: سوسیس و کالباس به دلیل داشتن نیترات و نوشیدنی های رژیمی که دارای شکر مصنوعی هستند، میگرن را تشدید می کنند و افراد مبتلا به میگرن حتما باید از خوردن فست فود ها و این گونه نوشیدنی ها خودداری کنند.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار