نرخ بیکاری فصلی جوانان در بهار سالجاری، به ۲۸.۸ درصد رسید تا رکورد این نرخ در شانزده سال گذشته شکسته شود.
کد خبر: ۵۰۱۹۴۹
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۴ 02 October 2017
به گزارش تابناک تهران، بررسی نرخ بیکاری جوانان ۱۵ تا ۲۴ ساله در کل کشور به تفکیک فصول مختلف از سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۹۶ نشان می‌دهد این نرخ در بهار ۹۶ به بالاترین حد خود رسید، به طوری که نرخ بیکار فصلی جوانان در بازه سنی ۱۵ تا ۲۴ ساله در بهار امسال ۲۸.۸ درصد اعلام شد.

پیش از این بالاترین نرخ بیکاری فصلی جوانان در فصل بهار، مربوط به سال ۱۳۸۰ با نرخ ۳۰.۶ درصد بود. در عین حال بررسی نرخ بیکاری فصلی در بین جمعیت جوان ۱۵ تا ۲۴ ساله حاکی از آن است که عموما نرخ بیکاری فصلی، هر ساله در فصل زمستان به بالاترین حد خود نسبت به سایر فصول سال می‌رسد.

بررسی نرخ بیکاری فصلی جوانان در چهار دولت حکایت از آن دارد که میانگین نرخ بیکاری فصلی دولت هشتم ۲۷.۹ درصد بود که میانگین بالاترین نرخ بیکاری این دولت در «فصل زمستان» با نرخ ۲۹.۱ درصد ثبت شد.

همچنین میانگین نرخ بیکاری فصلی در دولت نهم ۲۳ درصد بود که بیشترین نرخ بیکاری نیز در این دولت در فصل زمستان به ثبت رسید. در دولت دهم نیز میانگین نرخ بیکاری فصلی در طول چهار سال به ۲۶.۷ درصد رسید که فصل زمستان بالاترین نرخ بیکاری را به خود اختصاص داد.

میانگین نرخ بیکاری فصلی در طول چهار سال دولت یازدهم هم ۲۶.۱ درصد بود که در این دولت نیز همچون سه دولت ماقبل خود، فصل زمستان پیشتاز بالاترین نرخ بیکاری فصلی نسبت به سایر فصول سال بود.

نتیجه بررسی نرخ بیکاری فصلی به تفکیک هر دولت نیز حاکی از آن است که میانگین این نرخ در دولت هشتم ۲۷.۹ درصد بود که در دولت نهم به ۲۳ درصد رسید؛ همچنین میانگین نرخ بیکاری فصلی در دولت دهم ۲۶.۷ درصد بود که در دولت یازدهم نیز ۲۶.۱ درصد شد.

علاوه بر این بررسی شاخص بیکاری فصلی جوانان نشان می‌دهد، میانگین نرخ بیکاری جوانان در طول ۱۷ سال گذشته در فصل بهار ۲۵ درصد، در فصل تابستان ۲۵.۲ درصد، در فصل پاییز ۲۵.۶ درصد و در فصل زمستان نیز ۲۷.۹ درصد بود.

به این ترتیب نتیجه آمار رسمی نشاندهنده این است که در هر سال و حتی میانگین بیکاری فصول مختلف در هر دولت، «فصل زمستان» با دارا بودن بالاترین نرخ بیکاری فصلی نسبت به سایر فصول سال، در شاخص «بیکاری فصلی» پیشتاز است.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار