وزیر صنعت، معدن و تجارت از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای صنایع در سالجاری خبر داد.
کد خبر: ۴۹۲۸۵۵
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۶ 12 September 2017
به گزارش تابناک تهران به نقل از شاتا، "محمد شریعتمداری" در نشست بررسی مشکلات واحدهای بزرگ صنعتی استان مرکزی که با حضور رییس سازمان خصوصی سازی، استاندار استان مرکزی، نمایندگان استان در مجلس و مدیران عامل واحد بزرگ صنعتی استان برگزار شد، گفت: بخشی از این تسهیلات صرف نوسازی صنایع و معادن کشور خواهد شد و بخشی را به عنوان خدمات فنی و مهندسی و کمکها ی یارانه ای برای دریافت وام برای نوسازی صنایع کشورو بخشی به صورت وام برای اجرای پروژه ها قرا رمی گیرد.

وی تصریح کرد: با وجود ۸۵ هزار واحد صنعتی فعال کشور رو به رشد است و بسیاری از واحد های تولیدی در بخش های خصوصی و غیر خصوصی متقاضیانی برای سرمایه گذاری مشترک از اروپا و چین و روسیه و ... دارند.

فرمانده اقتصاد مقاومتی در استان مرکزی اظهار کرد: طی سالهای متوالی رشد صنعت منفی بود اما الان این رشد مثبت شده و کشور رو به تعالی و پیشرفت است.

 شریعتمداری با بیان اینکه کارخانه های بزرگ استان مرکزی از قبیل هپکو،‌ ایرالکو، آذر آب،‌ واگن پارس و ماشین سازی اراک سالها از جمله مراکز مهم صنعتی کشور بودند اضافه کرد: نرخ تعرفه باید به شکل رقابتی در مقابل تولید داخلی تعدیل شود.

وی تاکید کرد: قانون استفاده حداکثری از توان داخلی حتما باید به صورت جدی تری در وزارت خانه پیاده سازی شود.

شریعتمداری تصریح کرد: برای این امر برنامه جدی داریم و باید با قدرت اجرا شود در این راستا با حمایت نمایندگان مجلس همه تلاش خود را خواهیم کرد.

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت در ادامه اظهار کرد: رابطه خوبی با نظام بانکی داریم و این  همکاری در آینده بیش از پیش ادامه خواهد داشت.

شریعتمداری یادآور شد : ما حاضریم واحدهای دارای مشکل را به سرمایه گذاران دارای اهلیت با شرط اصلاح ساختار و اشتغال زایی و بالا بردن مهارتها و توانایی ها و بهره  وری واگذار کنیم اما تولید باید رقابت پذیر و اقتصادی و قابل ارائه در بازارهای بین المللی باشد و اگر نیست اصلاح ساختار کنیم.

واحدهای استان با ظرفیت بالا مشغول به کار هستند

وی با اشاره به مشکلات هپکو گفت: ما از سرمایه گذاران و کسانی که از بخش خصوصی که شرکت های خصولتی را بخرند و اهلیت داشته باشند و مدیریت کنند و اراده کنند برای تولید بیشتر حمایت می کنیم.

در این نشست همچنین استاندار استان مرکزی با اشاره به وجود ۳ هزار واحد متوسط و بزرگ در استان گفت: بسیاری از واحدهایی که زمانی مشکل داشتند اکنون با ظرفیت بالا مشغول به کارند.

"محمود زمانی" افزود: در شرایطی افزایش نرخ ارز ،‌تحریم ها و توقف فعالیت های عمرانی بسیاری از واحد ها را زمین گیر کرد و بعد نیز معوقات بانکی و مازاد نیروی انسانی بر مشکلات افزود.

در این نشست مشترک مشکلات کارخانجات هپکو، ایرالکو، آذر آب، واگن پارس و ماشین سازی بررسی شد و راهکارهایی در خصوص کاهش و رفع مشکلات مربوط از سوی مسوولین ارائه گردید.
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار