معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی:
معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی گفت: نماد گردشگری غذای ایرانِ اسلامی در جشنواره ملی «سفره ایرانی» با حضور شرکت‌کنندگانی از ۳۱ استان کشور رونمایی خواهد شد.
کد خبر: ۳۳۸۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۵۱ 04 December 2016
مرتضی رحمانی موحد شامگاه شنبه در اختتامیه جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری اظهار داشت: جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری به نماد همبستگی بخش‌های مختلف صنعت توریسم مبدل شده و نشانه این است که با همدلی می‌توانیم ریشه‌های مختلف فرهنگی این مرزو بوم را در قالب های مختلف عرضه و به پایداری صنعت گردشگری کمک کنیم.

وی با بیان اینکه در طول سه روز گذشته آنچه به عنوان ماموریت‌های سفره ایرانی پیش بینی کردیم در منطقه اصفهان به خوبی اجرا شد، بیان داشت: تا پایان سال سه جشنواره منطقه‌ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در شیراز، کرمان و آبادان برگزار می شود.

معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی تاکید کرد: زمانی این پرسش وجود داشت که چه منطق و فاکتورهایی برای هم نشینی حوزه‌های میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری وجود دارد، امروز  در جشنواره های سفره ایرانی به خوبی مشاهده کردیم که میراثِ اصیل غذای ایرانی در هر سه بخش نقش دارد و به عبارتی فرهنگ حلقه اتصال این سه حوزه قرار گرفته است.

ایران با ۲۵۰۰ نوع غذا غنی ترین بستر جذب توریست را دارد

وی ادامه داد: کشور ما با دارا بودن دو هزار و ۵۰۰ نوع غذا در سفره های ایرانی غنی ترین بستر را برای جذب توریست دارد و این امر می تواند کمک شایان توجهی در رونق‌بخشی صنعت گردشگری باشد.

رحمانی موحد با بیان اینکه صنایع دستی باید در سفره های ایرانی جایگاه خود را باز پیدا کند، ابراز داشت: ما به دنبال این هستیم که پس از برگزاری هشت جشنواره منطقه‌ای «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری»، این فرهنگ اصیل را به شکل گسترده‌تری به دنیا معرفی کنیم.

 وی اضافه کرد: بر این اساس استانداردها و ضوابطی که در این جشنواره‌ها برای سفره ایرانی احصاء می شود در جشنواره ملی سفره ایرانی که با حضور شرکت‌کنندگانی از ۳۱ استان کشور و  برگزیدگان هشت جشنواره منطقه‌ای به احتمال قوی ابتدای سال آینده برگزار می‌شود اعلام و نماد گردشگری غذای ایران اسلامی رونمایی می شود.
منبع: مهر
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار