قائم‌مقام حزب موتلفه می‌گوید اگر اصلاح‌طلبان تدبیر نکنند، مجلس دهم هم تبدیل به مجلس ششم می‌شود. وی همچنین گفت که اگر تصمیم شورای نگهبان خلاف باشد، نباید سکوت کرد و باید آن را به رهبری گفت.
کد خبر: ۲۳۴۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۶ 23 May 2016
اسدالله بادامچیان قائم‌مقام حزب موتلفه اسلامی، به برنامه‌های حزب متبوعش برای انتخابات شورای شهر و موضوع مینو خالقی پرداخت. او همچنین گفت که اگر تصمیم شورای نگهبان خلاف باشد، واکنش ما به آن باید چگونه باشد.

حزب موتلفه برای انتخابات شورای شهر مثل انتخابات ریاست جمهوری برنامه دارد؟

بله کار می‌کنیم. شورای شهری که الان هست نتوانسته خیلی کار کند، دعوا، برخورد و مشکلات در آن زیاد است. اگر چمران هم رییس نبود که مصیبت بود. اگر قالیباف هم شهردار نبود باز هم مصیبت بود. دعوایی که با خانم راستگو کردند به ضررشان تمام شد. ما بیشتر باید افراد را معرفی کنیم.

با نگاهی که الان به آقای قالیباف دارید، یعنی موتلفه موافق است که قالیباف شهردار بماند؟

معلوم نیست. نمی‌شود از الان و قبل از انتخاب شورای شهر شهردار را انتخاب کنیم. اول باید اعضای مناسب برای شورای شهر را معرفی کنیم. بعد از این که رای بیاورند. خاطرتان هست که در شورای شهر اول چه کار کردند.

حتی معتقدم در این دوره مجلس با این رایی که اصلاح‌طلبان آوردند مگر این که با تدبیر عمل کنند و الا پایانش همان مجلس ششم می‌شود. همین کاری که سر خانم خالقی درآوردند چه بود؟ بی سروصدا موضوع را ول می‌کردند ولی بنده خدا را گرفتار کردند و آبروی او را بردند. حداقل احترام عضوشان را نگه می‌داشتند. اشتباه دوستان دولت هم این بود که این موضوع را مطرح کردند و مجبور شدند پرونده را به شورای عالی حل اختلاف قوا بفرستند.

گویا نتیجه بررسی آن شورا هم رسما اعلام نشده...

چرا اعلام کردند که حق با شورای نگهبان است.

در انتخابات اخیر انتقادات به شورای نگهبان بالا گرفت. فکر می‌کنید تکلیف شرعی ما این حکم را می‌کند که اگر خلافی از شورای نگهبان دیدیم، سکوت کنیم؟

نه به رهبری بگویید.

اگر دست‌مان نرسید، چه کار کنیم؟

نامه بنویسید به رهبری. رهبری بر روی نهادهایی که زیر نظرشان هستند، حساس هستند. همه جای دنیا شوراهای عالی که حرف آخر را می‌زنند، حرفشان مورد قبول است.

در دیگر کشورها این شوراها مستقیما مداخله در کاری نمی‌کنند و فقط داوری می‌کنند. الان شورای نگهبان در واقع مجری بخشی از انتخابات است اما همزمان داور انتخابات هم هست.

در خود آمریکا آخرین جایگاهی که نمی‌شود روی آن حرف زد، دیوان عالی است و آقای رییس‌جمهور.

ولی این دیوان عالی برگزار کننده انتخابات و داور انتخابات که نیست. شورای نگهبان ما هم داور است هم مجری. یعنی ما باید از داور به داور شکایت کنیم؟ این یک نوع دور است.

آن دیوان عالی هم در خیلی از مسائل داوری می‌کند و کسی هم نمی‌تواند از آنجا شکایت کند. در ایران هم شورای نگهبان بالاترین مقام است و کسی نمی‌تواند از آن شکایت کند اما می‌توان به ولی امر که منصوب کننده اعضای این شورا است، اگر نکته‌ای وجود داشت، منتقل کرد.


منبع: ایسنا
اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار